Kafmdan Şarkılardan yazdıgım Nickler..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Kafmdan Şarkılardan yazdıgım Nickler..
-
26-09-2019, 13:44:24Canım sıkıLdı Biras Uğraşıyım dedım .. -Gun Gelir Devran Doner Horoz Domalır Tavuk Gomer (bunu vermıstım ama buna guzel bi cevap lazım dimi ) -Horoz domalalı cok olmuş be kocum şimdi okuz ineğe sakso ceker olmuş. - ozLedim Gulum ozLedim seni eL eLe oLsak Eskisi Gibi -Son Bir Gece Daha cirkin oLalım Aynalara Değil Bir Birbirimize bakalım - Yalnız De ayaga kaLkabilirm ... -Başında Mı Sonnda Desen Sonunda Karımsın -Dertlerimle Başbaşaym Harbi Yalnızım Yardım eLini Uzatın ne oLur -Yeni Gune Umutla Başllamak Zor muşşş -Kim Sevdi Senin Kadar istemem selamını artık yalnızım aldım yolumu anladın mı uzulmeye değmez bir *****ymişsin bunu gec anladım -Pişmanım Herkezi insan sanıp sacmaladım.. -Her Yer Kalabalık ben Yalnızım.. -Herkez aynı hayata kendını bi bok sanma bok gibi sanıyorsan gercekten sandığın gibisin -Aşk meğer Sevip de kaybetmekmiş.. -Benim sevgim dunyadan otesi sevıyorum demiştim 1 kere . -Sabah Sabah kalkardık papatyalar toplardık bize deli derlerdi ama biz aşıktık. -Masamdaki resimler eski bir filme donduler Her gun aynı sahneler icinde kendimiz - Nerden bilebilrdim ki oylece cekip gideceğini Hepsini kendım yazdım emege saygı __________________