bnm ez!yeT!m k€nd!m€..orTaq oLmaq isTemiosan...bb Séndén Adam OLmas Ama Sénsis Dé OLmas..[UnLém] Ték Dérdim YaLnısLıkty. SéF Dién AkLımın Taa a* xD KimiLeRi VaRdıR aŞkın En Yucesine LayıktR kimiLeRi vaRdıR a$kn En Yucesini VeRsende A$$aLıktıR... ßn aSiym Kmséyé byN éymm hRcNm Kmséyi diNLémém ßn ßym séwéRsN ßNi ßoLé séw SwmésNdé Swmé sNki sNLé doqDm .... ]†[User!mdeq! LaneT! Sew!oOrum]†[ Iyılıqe Dair Herşei Sattım Şeyta'na †† Yaşıyorm LayLayLom .. Hayat Gelsin vay vay hom.. xD m0deRn ZamanLarda a$k dutturuduru mudur? x) † έmo qirL's | aNti PoP | † †kanatSz SheyTan xD SiLdim Hayatımdaki malları .. | OnumuzDeki Kolilere Bakıcaz '^ | nfret oYunnda ßir perde dha :/ ßhen hayataa parmak atmı$ımm... $hen kımseenn q*t Lalesi ? .. †eros okunu q*tune soq.. • † Drakula'nın Daveti † .. Fahi$e RuhLu hayatta Sap Gibiyim ! † qripte yasmayan top oLsn diinncee yasmak zrnDa KaLdmmm xS >>>> ŞuRaMa SaNCı SaPLaYaN Bu RuH HaLi aSıRı DoZ MeLaNKoLi!!! LauBaLi xD AşK BaSİtTİr OlUrSa NASİpTR OlMaSsA ....hassddiR xD hic bir operator beni bağlayamaz ki, sensiz hayata... [ aRKamdaN koRkup kacTı demesiNLeR diYe yaşıoRum !... ] oLuoRum soN biR kez seNi sevioRum deseNe ! aRtıqh qiTme demiYcem iYice hazıRsıN bu seFeR. beN seNsiz biR hicseM seNde beNsiz biR pi*hsiN.. SEN GİDERKEN BEN DONUYODUM DİYENLERLE BERABER GİDELİM BAKALIM HANGIMIZ ONCE DOnUjEK ... 9 canLı oLsan ßiLe 8 kez kacaBiLiRdin azRaiLin eLinden 7 duveLe suLtan oLsn dahi ßiL ki yeRin 6 ı meKan oLacak sana ...en fazLa 5 metRe kuma$ gotuReceksin...Kapatacaksn 4 acsanda qozLeRini ...ßu Dunya 3 qunLuk Fani Dunya...azRaiLin eLinde 2 kat oLup yaLvaRsan nafiLe...biL ki 1 qun oLeceksin ...i$té ozmn 0 dan ßa$Layack her$ey .. Cnku oLum yok oLu$ değiL yeniden doğu$turR... Bu sOndu// dunyamda Séndén kaLan hicbi$éyé yéR yoq Artıq ..! ho$caqal alı$qanlığım...]]Seni bıraqtıM[[ soNa saRan bozuK kasétLer gibi hayaT.. umuT yoK sénDén başKa.. haYalléRİm yK oLdu KoydUum YéRdé ykTu hcßiRi..! Umut oLdukca héR yéNi qun Yéni ßir ßşLanqıctR.. 'beLki umrunda biLe deiL ama ben sensizLii sewmedim.. O $mdi ck uZkLaRda... yk hYtımda.. ruYaLrmDa.. ѕзйѕiiz уαραвiiLiiяiiм ѕαйιуσяDυм..αмα уαйιLмιѕ iiciiм..Dαнα giiтмзк iiciiй αякαйι Doйзя Doймзz нзяѕзуiiйii ozLзDiiм.. BeLki isimsiZ teLefoNLarn Birinde [Senin Nefesin]...Kim biLir.!? beqenmeq sefmeq oLsaydı kaLbm copLk oLurdu eLbet Sana Gorede Bir Tarifem VarDır Rahat oL...! SaNa Du$eN Susmak CeNeNi YoRMa SaYGıLaR.!!! ||ѕα∂є¢є bittiN ..вιℓмєм αηηαтαвιℓ∂ιм мι?|| †вέDέLLii мυтLυLυкLẫя..! «'3 (●νєяiiуιмDє αL giiт ємαηєтiiηii..«[ѕoуLєѕєηє]»..нαηgii кυяѕυη ѕєηiiηDii●) вiizDз DσѕтLυк ηзDiiя вiiLiiямιѕιη..؟? ηзfзѕiiη тuкзηiiяѕз αL вυ cαη ѕзηiiη.. уσLυη ѕσηυ υcυяυмѕα Dυя ! iiLк αDıм взηiiм !! яeηη ηicнт deм нiηтeянeя..deя aucн oнηe Dicн gLucкlicн iѕт(W) (..arkasindan kosma..sensiiz De mutLu oLanLarn..) вєηDєη ηєfяєт єтмєк ѕєηii guzєLLєѕтiiямєz..☆ YiNe Yoqsun Bu Gece Kar ve Soğuk Var Yerinde..!! ''sen'' i ke$fettikce ''ßen''i yitiriyorum.. . . Artıq seNin gibi p*cLere KaRnıM ToK..OyuNa DevaM RomEo..Ama Artıqh JuLiet yoqqh! VaRLıııM HiSSeDiLMeYeBiLiR AmA YoqLuuM KoYaR… ;] Ayya$a SoRmu$Lar '' NedeN İckiYi BıraqtıN ''diye Cevap varmiş: '' $erefine iciLeceq a$k yoq,satıLmı$ ButuN SevgiLer '' Gurur A$K ' ı ZiyaN Eder ..!! ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa doŃdu .!! ♥♥Ñєяdє yi†iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓångıcℓåяıмı گےєnsє hic ßi†мєz gibi ßєndє oynµyoяsµn †uм گےåkℓånbåclårını♥♥ Sénde Uzqunsun ßu HayattaN Hemde NasıL ¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм «« ẰگЌĮм گéήì گèυíУǿŕµм »» УąģмµґĻµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм... !!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!! нαуαттα кαяşιмα cιкαη єη zαναℓℓι ∂oηєкѕιη...!!!! phichliq parayla olsa gene yapardıq ░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░ §ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..&#2 44;LûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ® ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєcιямєz αкℓıη∂αη..gι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ oğяєη∂ιм вιя єякєк єη cσк ѕєνgιℓιѕιηι, єη ιуι кαяıѕıηı, єη υzυη αηηєѕιηι ѕєνєямιş oуℓє нσяσzℓαя ναя∂ıя кι guηєş ѕα∂є¢є σηℓαя oттuкℓєяι ιcιη ∂σğυуσя ѕαηıяℓαя!!! ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ »¦« ßoğaZımda DuğumLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦« ƒσяєωєя ℓσνє ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ ℓσνє му s's..... ร๏๓єtเ๓єร א๏ย ђคשє t๏ ﻮเשє ยק รtђร ฬђเςђ คгє เ๓ק๏гtคภt Ŧ๏г א๏ย ''l๏שє เร ภ๏tђเภﻮ ฬђคt เt รєє๓ร' Kaliteli Bir İckiye, Yuksek Yaşam Standatlarına we Hayat sigortasına İhtiyacım war Bu gece YiNe Uyuyamadım Ya Da Oyle Sandım..Ruyalarıma Da Gelmiyorsun ArTık;hayalmi,hayatmı;Yanıldım!... ˙·٠٠•● Gunlerim aglak Sabrin Sonu Selamete varsada faydasi yok˙·٠٠•● Aşk:cennetle cehennem arsı işleyen trende mevsimlik bir bilet… ˙·٠٠•● ˙·٠٠•● BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA ˙·٠٠•● Sende bir Gun bulacaksin..Adimi cok anacaksin..Hazin bir Ask diye yanacaksin..˙·٠٠•● Aşk Kalbimi Yakan Bir Volkan Gibidir En Sevdigim Tatlı kazandibidir :} Hersey Biter...Su Taşı,Guneş Suyu, Zaman Guneşi,Aşk Zamanı,Soz Aşkı,Ben Sozu.. Başka bir bilgisayardan Messenger'da oturum actınız.Yeniden oturum acmak icin buraya tıkla(ßunu deneyin Arkadaşlar cok eqlenceli oluyo ) Boshwer, HepaynI MaSaL. “Hayat ve Ben” işte hepsi bu kadar… BeyNimdeKi Tek Guc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe f*ck yoU ˙·٠٠•● aNLam vErEMeDim vErEmiyORuM iNsaNLar yapıyOr hEp roL !●•٠٠ .°•. °•. °•. °•. Her Kalb Kendi Şarkısını Soyler .•° .•° .•° .•°. ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu oğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu oğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SuRDuğunu oğReTmeDiLer Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! yuReğiMe goMDum Seni soKup aTmaK muMKun deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa ruYaLaRın yeTer baNa GeCeYe İnAt GuN AğArMaKtA,AğAcA İnAt DaL CoĞaLmAkTa,OlUmE İnAt İnSaNlAr ArTmAkTa,BeNsE SaNa İnAt SeNi SeVmEkTeYiM,İnAt Bu Ya HePtE SeVeCeĞiM... ×÷•.•´¯`•)»HÅ$® €TÏÑ¿L€»»¥Å&#20 9;ÐÏ»»GÕÑLU(v)«( •´ ¯`• .•÷ •?•??•?• Oyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> .... «« .!!•?•??•?• ~S~I~K~I~L~D~I~M~ Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~ oℓuм кα∂αя zσя∂υ єℓℓєяιη, ηє ßєηιм σℓ∂υℓαя, ηє αкℓıм∂αη cıктıℓαя.. ßen senin duymaqq istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im..!! userinde isminin yasıLı øLduqu ßi mesAr ta$ıım ßen..!! уαηℓış вιя oукu∂єуιм вєηι уєηι∂єη уαz.. ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa doŃdu .!! olum ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän obur täräfın ïnän o kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qosLerimi KanLı yasıLarLa susLedim sensizLiqi SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tUtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR......... Sénin O Haincé védandan SonRa ßen coktan véda ettm aşklara.. ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Soz VErdim! Ne ßir Kızı Kendimize koLe Edecek Kadar KucuLduk Ne De ßir Kızın uğruna koLe oLacak Kadar aLcaLmadık ! Senin icinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim icimde sen ya$iyor oLmazdin.. ' Once Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CumLeLeri.. oLumden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım.. İnsanLarın gozLeri oyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . ! Terkedeni Terketmek ßuyuk Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßuyuk *****Liktir! qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Du$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dunya Dursa Donmem! Cok qeciktin Her$ey icin Artık Vursanda oLmem! нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи oLuм oиcєsi yorguиLuк vαr gozLєriмdє….goLgєм вiLє вoğмαк iciи fırsαт кoLLuyor :|KiM O GoZLeRiNDeKi YaBaNCı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim. . . Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I Başının TaCı ! вıяακıρ ğỉттỉи вєиỉ..ѕєиỉ υиυттυм ѕαимα, ζαмαи αℓışмαуı oğяєттỉ вєℓκỉ αмα υиυтмαуı αѕℓα... ѕєи gσζυм∂єκỉ вỉя ∂αмℓα уαѕ σℓѕαу∂ỉи ѕєиỉ καувєтмємєκ ỉcỉи нỉc αğℓαмαζ∂ỉм.. emeğe saygı + rep ltfn __________________