Yetenek
Yetenek Efekti
Limit
Video
Işıyan Avuc
4 adım icindeki arka arkaya duran hedeflere hasar yapar. Bu yeteneği kullanmak icin Tespih takman gerekiyor. Video
Tirant Aura
30 adım icindeki tum takım arkadaşlarının Kritik Darbe ve yetenek Kritik Darbe şansını arttırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir. Video
Merhamet
Fırlatıcının tum olumsuz statu efektlerini giderir Sıklık: 3 saniye. Video
Ruh Prangası
Olu karakterin ruhunu felce uğratıp canlanmasını engeller. Sadece olu karakter ruhuna atılabilir. Video
Korucu Aura
30 adım icindeki takımdaşlarına Kritik Darbe ve yetenek Kritik Darbe korunması kazndırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir. Video
Kasırga Tekme
Yetenek kullanıldığında, savrulup cıkan bir kasırga ile belirli adım mesafedeki hedeflere hasar yapar. Hedef vurulurken hareket edemez. Ucmakta olan hedefler icin de etkilidir. Bu yeteneği kullanmak icin Tespih takman gerekiyor. Sıklık: 1.5 saniye. Video
Doğal Aura (Metal)
30 adım icindeki butun takımdaşların Metal Direncini arttırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir. Video
Doğal Aura (Ahşap)
30 adım icindeki butun takımdaşların Ahşap Direncini arttırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir. Video
Doğal Aura (Su)
30 adım icindeki butun takımdaşların Su Direncini arttırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir. Video
Doğal Aura (Ateş)
30 adım icindeki butun takımdaşların Ateş Direncini arttırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir. Video
Doğal Aura (Toprak)
30 adım icindeki butun takımdaşların Toprak Direncini arttırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir. Video
Sukunet
Hedefteki, Ruh Prangası dahil, butun olumsuz etkileri giderir. Sıklık: 3 saniye. Video
Şefkat
Fırlatıcı ve 20 adım icindeki takımdaşların tum olumsuz statu efektlerini (Ruh Prangası haric) giderir. Sıklık: 3 saniye. Video
Uclu Saldırı
Rahip ve Rahibeler icin ozel pasif yetenek. Arka arkaya duran hedeflere 3 kez saldırmak icin kullanılır. Bu yeteneği kullanmak icin Tespih takman gerekiyor. Video
EG Yeteneği
Yetenek Efekti
Limit
Video
Hafıza Kayıp
EG Yeteneği. Yuruyuş hızı artacak. Hedefe %200 hasar yapar. EG yeteneği aktive edildikten sonraki 30 saniye icinde, oldurulen canavarlar icin verilecek Tcrb %50 artacak. 32 adet Tespih Boncuğunun, 30 saniyede renk değiştirmesi, EG’un sona yaklaştığını belirtiyor. Video