Rahip ve Rahibeler maddi ve manevi dunyadan cok iyi anlayanlardır! Muhteşem savaş yetenekleri, kutsal auraları ve can kurtarıcı yardımları onlara takımlarda en yararlı uye rolunu vermiştir! Acılı eğitimleri gormuş Rahip ve Rahibler, rakiplerine karşı yıkıcı hasar yaparlar. Meditasyon ve tefekkurleri ile ise, muttefikleri icin bircok faydalı etkiler sağlayacaklar. Temiz niyetli ve ozverili olabilmek icin, Rahipler, binlerce yıl kendilerini tanrı yolundaki meditasyon icin feda etmişleridir. Hakka yonelmek ve insanlığın en yuksek mertebesine ulaşmak yoluna odaklanmak icin, dış dunya ile bağlantılarını keserek gecinmeye calışmışlardır. Bu bir, buyuk ruhsal guce ve savaş yeteneklerine sahip, kutsal sınıftır. Silahı Tespih’tir. Onlar, akıl ve bedenini acımasız goğus goğuse muharebe icin yıllarca bileyen can feda savaşcılardır. Savaş maharetlerinin yanısıra, ruh aleminin krallarıdırlar ve takım arkadaşlarının olumsuz statulerini iyileştirirler. Savaşlarda, cephe hatlarında goğus gerip ilerlediği aynı anda, sana ceşitli ekstra oznitelikler kazandırarak yardımda bulunabilirler. Rahip ve Rahibeler stajyer olarak başlıyor ve seviye 40 olmadan gercek bir Rahip veya Rahibe olamıyorlar. Rahip ve Rahibe ile ilgili butun terfiler, İkiz Şehir Meslek Merkezindeki Başrahip tarafından yapılmaktadır. Sınıfın farklı seviyelerinde farklı gereksinimleri olacaktır. Seviye Gerekli İtem Verilecek Unvan Terfi Odulu 15 Yok Rahip/Rahibe Oduller: 1 Seviye 15 Cuval Bezi Frak Oğrenilebilen yetenekler: Kasırga Tekme, Bukulen Aura, Tiran Aura 40 Yok Dayana Rahip/Rahibe Oduller: 1 Seviye 40 Bilegelik Tespihi Oğrenilebilen yetenekler: Merhamet, Işıyan Avuc 70 Zumrut Erdemli Rahip/Rahibe Oduller: 1 Seviye 70 Bulut Frak Oğrenilebilen yetenekler:Tranquility 100 Meteor Prajna Rahip/Rahibe Oduller: 1 Gokkuşağı Cevheri, bir 1 Soketli Yekta Kadim Frak Oğrenilebilen yetenekleroğal Aura (Metal), Doğal Aura (Ahşap), Doğal Aura (Su), Doğal Aura (Ateş), Doğal Aura (Toprak); İkinci intibahta sınıfını değiştirmeyen Rahip/Rahibeler Şefkat oğrenebilir. 110 Ay Kutusu Nirvana Rahip/Rahibe 1) İntibahsız Karakterler: Bir 1 soketli kısıtlı seviye 110 Super silah, 5 Tcrb İksiri, bir kısıtlı Tcrb Topu ve a kısıtlı kucuk Dua Taşı’ndan secebilir. 2) İntibahlı Karakterler : Bir Ejder Topu Seviye yukselince, eğitim icin ozel itemler istenecek. Yani eğitimcin tarafından istenir. Bazen bu tur itemleri elde etmek icin, ozel gorevleri yapman gerekebilir. Yetenekler Rahip/Rahibeler seviye atladıklarında aşağıdaki gibi yetenekleri oğrenebilir.
Yetenek
Yetenek Efekti
Limit
Video
Işıyan Avuc
4 adım icindeki arka arkaya duran hedeflere hasar yapar. Bu yeteneği kullanmak icin Tespih takman gerekiyor.
Video
Tirant Aura
30 adım icindeki tum takım arkadaşlarının Kritik Darbe ve yetenek Kritik Darbe şansını arttırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir.
Video
Merhamet
Fırlatıcının tum olumsuz statu efektlerini giderir Sıklık: 3 saniye.
Video
Ruh Prangası
Olu karakterin ruhunu felce uğratıp canlanmasını engeller. Sadece olu karakter ruhuna atılabilir.
Video
Korucu Aura
30 adım icindeki takımdaşlarına Kritik Darbe ve yetenek Kritik Darbe korunması kazndırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir.
Video
Kasırga Tekme
Yetenek kullanıldığında, savrulup cıkan bir kasırga ile belirli adım mesafedeki hedeflere hasar yapar. Hedef vurulurken hareket edemez. Ucmakta olan hedefler icin de etkilidir. Bu yeteneği kullanmak icin Tespih takman gerekiyor. Sıklık: 1.5 saniye.
Video
Doğal Aura (Metal)
30 adım icindeki butun takımdaşların Metal Direncini arttırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir.
Video
Doğal Aura (Ahşap)
30 adım icindeki butun takımdaşların Ahşap Direncini arttırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir.
Video
Doğal Aura (Su)
30 adım icindeki butun takımdaşların Su Direncini arttırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir.
Video
Doğal Aura (Ateş)
30 adım icindeki butun takımdaşların Ateş Direncini arttırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir.
Video
Doğal Aura (Toprak)
30 adım icindeki butun takımdaşların Toprak Direncini arttırır. Her Rahip/Rahibe aynı zamanda sadece bir tur aura atabilir.
Video
Sukunet
Hedefteki, Ruh Prangası dahil, butun olumsuz etkileri giderir. Sıklık: 3 saniye.
Video
Şefkat
Fırlatıcı ve 20 adım icindeki takımdaşların tum olumsuz statu efektlerini (Ruh Prangası haric) giderir. Sıklık: 3 saniye.
Video
Uclu Saldırı
Rahip ve Rahibeler icin ozel pasif yetenek. Arka arkaya duran hedeflere 3 kez saldırmak icin kullanılır. Bu yeteneği kullanmak icin Tespih takman gerekiyor.
Video
EG Yeteneği
Yetenek Efekti
Limit
Video
Hafıza Kayıp
EG Yeteneği. Yuruyuş hızı artacak. Hedefe %200 hasar yapar. EG yeteneği aktive edildikten sonraki 30 saniye icinde, oldurulen canavarlar icin verilecek Tcrb %50 artacak. 32 adet Tespih Boncuğunun, 30 saniyede renk değiştirmesi, EG’un sona yaklaştığını belirtiyor.
Video