Ah şu teroristler.. Biliyorum bunu yazdığımda yuh diyceksiniz fakat oyunu yeni oynama şansı buldum.Daha once farklı forum sitelerinde okuduğum değerlendirmeler beni oyun hakkında şuphelendirmişti fakat oyunu oynamaya başladığım andan itibaren bunun ne kadar yanlış olduğunu fark ettim. Oyunu oynamaya başladığım andan itibaren oyundaki amerikan ordusu tarzını hissetmemek elde değildi.Bunu ilk bolumde tamamen goremesek de 5. bolumde tam o havayı yakalamıştım.Oyundaki grafikler gayet iyiydi diye duşunuyorum.Sesler de beni etkiledi doğrusu.Bir sinema sisteminde ve dev ekranda bu oyunu oynarsanız zevkin doruğuna cıkarsınız.Yanınızdan ıslıklar halinde gecen kurşunlar takım arkadaşlarınızın bağırışlarına karışıyor.Oyunun ileri bolumlerine geldiğiniz zaman fark edeceksiniz ki ne bicim asker bunlar hep PUSUya duşuyorlar diyeceksiniz.Evet bunu diyeceksiniz cunku oyunun %95'i pusudan kurtulmaya calışmakla geciyor.Once yadırgadım bu durumu ama teroristlerin genelde pusuyarak savaştığınızı goz onune alırsak bunun cok anormal olduğunu soyleyemeyiz. [B]Yapay 'Terorist' Seviyesi[B] Beslenir ki bu.Evet beslenir bu teroristler.Hatta arada cok saldırganlaşıyorlar.Yani aslında demek istiyorum ki yapay zeka seviyesi sorunu var bu oyunun.Biraz dengesiz olduğunu inkar etmemek gerek bence.Yani bazen iki tane adamın dibinde duruyorum hala diğer adamlara sıkıyorlar,bazende headshot attıkları oluyo iki dakikada. Oyunda yadırgadığım bir diğer taraf silah ceşitliliği ve silah tasarımları.Silahların sesleri muthiş olmuş gercekten.Ama oyunda fazla silah ceşitliliği yok.Teroristlerde genelde AK-47,ileriki bolumlerde de G3 ve bir'er ceşit sniper ve makineli tufek var.Bizde de shotgun falan var ekstradan işte.Ama bi shotgun'a bakıyorum,sanırsın CS oynuyorum.Yok boyle bi tasarım.Durbunden bakıyom,Paint'te aynısını cizerim.Boyle sorunlarda var tabiki oyunda. Ve son olarak da oyun cok kısa olmuş bence.Daha uzun bir oyun beklerdim.Şimdi ise Online tarafına gececem oyunun.Benim puanım + ve - lere bakarsak 83.Sizinde fikirlerinizi gormek isterim.Ayrıca daha yeni actım resim koyamadığım icin ozur dilerim.Saygılarımla.. -MTechnologies __________________