Fenerbahce S.K Kulup Başkanı (Aziz Yıldırım) Stadyum (Şukru Saracoğlu) Tesisler'in Durumu Antrenman Tesisleri: Harika antreman tesisleri Alt Yapı Tesisleri: Muazzam alt yapı tesisleri Kurumsal Tesisler: Orta duzey kurumsal tesisler Genc Takım Antrenorluğu: Orta duzey genc antrenoru Genc Yetiştirme: Oturmuş genc yetiştirme Kulup Hakkında Fenerbahce Profesyonel Futbol Takımı, Fenerbahce Spor Kulubu'nun en onemli şubesidir. Kulup gelirlerinin buyuk bir kısmı bu şube icin harcanır. Şube 1959'dan beri duzenlenen Super Lig'de 18 kez şampiyonluk ipini goğuslemiştir. Ayrıca 5 kez Turkiye Kupası, 2 kez TFF Super Kupa, 6 kez Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 8 kez Başbakanlık Kupası'nda şampiyon olmuştur. Başkan Hakkında Turk iş adamı, inşaat muhendisi ve Fenerbahce Spor Kulubu'nun başkanıdır. 1990-1992 yılları arasında Fenerbahce Spor Kulubu'nun yonetimde gorev aldı. 1991-1992 sezonunda futbol şube sorumlusu oldu. 1998 yılından itibaren Fenerbahce Spor Kulubu'nun başkanlığını yapmaktadır. Stadyum Hakkında 50.509 seyirci kapasiteli stadyumdur. Turkiyenin en buyuk 3. stadyumudur.2008-09 UEFA Kupası final musabakası 20 Mayıs 2009 tarihinde, Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadyumu'nda oynanmıştır. Ekonomik Durum Hakkında Tahmini değer 75 milyon euro ve Kredi borcu 390 milyon euro olarak gozukmekte. Teknik Heyet Hakkında Murat Ozturk haric hepsini gonderebilirsiniz. (Beni gondermeyin de kimi gonderirseniz gonderin) Kadro Hakkında Kaleciler Artık kaleye Mert'i emanet etmenin zamanı geldi diye duşunuyorum.Zorlu maclarda Volkan'ı kullanmanızı oneririm.Tecburesini konuşturacaktır. Diğer maclarda ise Mert'i kullanın derim. Defans Stoper : Burada Alves ve Egemen ikilisi ile cıkmanızı oneririm.Lakin oyunun başında Egemen sakat.Egemen'in yerine Bekir'i oynatabilirsiniz.Yabancı kontejanından dolayı 4. tercih olarak ise Kadlec kalıyor.Serdar'a kolay kolay forma duşmez gibi burada Bekler Sağ bek: Tartışmasız burada herkesin tercihi Gokhan Gonul'den yana olacaktır.Alternatif olarak ise Serdar Kesimal'ı oneririm.3.tercih olarak Mehmet Topuz'u duşunebilirsiniz. Sol bek: Ozellikle gecen yılki performansından dolayı burada Caner'i kullanmamız gerekir.Alternatifi ise Hasan Ali.Burada son tercihinizin Kadlec'ten yana olması gerektiğini duşunuyorum. Orta saha Defansif Orta Saha: Bu mevki icin en onemli aday kuşkusuz ki Mehmet Topal.Kendisini burada ''On Libero'' olarak oynatabilirsiniz.Gercekte de ona benzer bir mevkide oynuyor zaten. Mehmet Topal'ın yokluğunda burada Raul Meireles'e forma şansı verebilirsiniz. Orta Saha(MC) : Burada Alper ve Meireles'e forma şansı vermeniz gerektiğini duşunuyorum.İkisini de ''İki Yonlu Orta Saha'' olarak kullanabilirsiniz.Emre de Rotasyon oyuncusu olarak beklesin Kanatlar Sol Kanat: Burası icin uygun aday Sow.''İce Kat Eden'' rolunde oynatabilirsiniz.Alternatif konusunda biraz sıkıntı var.Alper'i bu mevki icin eğitebilirsiniz.Ya da alternatif olarak Diego'yu duşunebilirsiniz. Sağ kanat: Kuyt burada oynaması gereken oyuncu.İsterseniz ofansif isterseniz defansif yonde kullanabilirsiniz.Gol yollarında cok etkili. Alternatif olarak buraya da Diego'yu duşenebiliriz.Bir diğer ihtimal de Krasic'e şans vermek.Cok akıllıca olduğunu zannetmiyorum Forvet Bu mevki icin en uygun oyuncu Emenike.Kendisini ''Yaratıcı Forvet'' olarak kullanabilirsiniz.Gercektekinin aksine gol yollarında durdurulamıyor Alternatif olarak ise duzen bozulmaması acısından Webo'yu kullanmanızı oneririm. Taktik Hakkında Benim taktik onerim 4-3-3'dur.Hucum olarak da savunma olarak da pek bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.Efsane başarılar yakaladım bu taktikle Diego'dan kanatlarda veya orta saha(MC) pozisyonlarında yararlanabilirsiniz.Bazı arkadaşlarım kanatta iyi verim aldıklarını soylemişlerdi siz de deneyebilirsiniz Transfer Onerisi Şampiyonluk icin kadro yeterli.Zaten transfer butcemiz kısıtlı.Bir yerlerden para bulabilirseniz genc bir stoper almanızı oneririm.Bir de Gokhan'a alternatif bir oyuncu getirebilirsiniz. Bu kadardı Bu benim ilk incelemem.Hatalarım olabilir.Kusura bakmayın lutfen
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- FM 15 Fenerbahce İncelemem