Koleradan Sozler
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Koleradan Sozler
-
26-09-2019, 13:04:531- duvarlar renkli olsada karanlıkta ne gorebilirsinki, bir kore rengi nasıl anlatabilirsinki 2- aksiliğim ustumde senle kelimeler hep farazi, gorduğun kadar arazi kimse mukemmel değil ki 3- annemin karnımdaki embriyo ezan sesleriyle gelişti 4- ilk oğrenmen gereken kim yarattı kainatı hani goremiyorum nerdesin ben berrağım sen karaltı 5- kalbin yalın hali bulutsuz,ah şu mevsim değişmekte,billur su kusursuz,ruhum sensiz huzursuz 6- dilin kirli emellerle hiddet kuyusuna duşmuş ahh esen demeden once ağzını temiz suyla calkala 7- Benden korkun diyen herkes korkaktır,rap gok gurultulu sağanaktır, 8- bendim en asil tek kişilik harem 9- aside baz ekledim maksat Ph olsun diye 10- biyerini mi kestin acaba mis gibi hıyar koktuda 11- duş ve melodi en gusel duet ,suretin silindi kaldı siluet uykum yok yatağım soğuk kuvet 12- ruh bedenden cekilince kalırsın anadan uryan 13- Merak etti bir sakat nasıldı acaba zıplamak, Merak etme dunyanın omru bir gunde bir kac saat 14- Gumuş halkalarla ruhum bağlı ALLAH'a.. 15- kendime cıkan garip bi merdivenim 16- Kalbim buyudukce beden kuculdu 17- Babam azı bozuk olandan haz etmez ! baba bu kez affet ama bunların hepsi aynı bok ... 18- Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil, zararlısın kimyama.. 19- yokluğum varlığımı arat 20- benimle konuşmayın almadan abdest 21- yaratıcılıklar sessiz ihanetlerde kullanılmakta,hezeyanlar haksızlık gibi ortada 22- Kolera vebası karabasanın hası.. 23- İki cocuğum olsa aklım salıncakta sallanır, buyumek istemiyorum annem babam yaşlanır 24- hoşcakal hayat,gidişatı gozum pek tutmadı kemirilmedi mi soyleyin bu kızın eti kemiği kıkırdağı 25-yuzum sarkmamıştı,kimsenin cebinde gozum kalmamıştı,gozu olanın gozu cıksın!! 26-Bir Fincan kahve var mı? Derken başlayan hikaye kahveden ote kocasındaydı gozu hoşbeş sohbetlerde 27-Madem uyku yarı olum,Canıma gecedir kast eden 28-Dinleyicilerime sataşma,acılır karantina kapısı.. 29- Burası Turkiye konuşamıyorum ozgurce.. 30- Kaderdaşlar sıralı kader sıvadı kolları! 31-Gorurdu eLmas muameLesi, Az oLsaydı eğer kum 32- Bensiz yanmaz cehennem 33- Gurur Gerek sen Gereksiz,hep kendini akladın,icimden yavaş yavaş muhabbetini kopardın,kalbimin taa kapı dışına atandın Onceleri Hayat veren Şah Damarımdın Atardın 34- Kısa tutalım son sozleri sevemedim vedaları 35- Gerilim hattına gercek gerilecek 36- lan gozume bakma MALCA konuşmuyorum ARAPCA 37- arsız guclu olunca haklı haksız olur budur yazı.. 38- kara saplıyı yalanamın gordum cok du balyası 2 bayana selam ilet bu ne şohret sevdası sizde une merak bizde yaşam kavgası.. 39- lirikal seviyen sıfır altı yaş gurubu hizzası 40- Kendini melek sananların hepsi cani ! 41- adres belli melankolime gel 42-kıyametten once bir kıyamet kopsa Allah'ım şukur sana kavuş bana 43- Gurur gerek sen gereksiz !! 44- Ben karanlık bir kasabayım sabrımın adı gubar-ı gam.. 45- kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi 46- benden kacamassın oğlum saklanacağın ilk yer yatağının altı.. 47- Gecmisine kufreden tarihi acimazdir kolay siler!! 48- kendine guveni olan kişiyi kıskanır raatsız 49- yurekte doldu kontenjan sevgin bana has değilki seni gidi DonJuan 50- KOLERA OYUNA GELMEMEKTİR ... Alıntıdır. Bi teşekkuru cok gormeyin arkadaşlar.. __________________