Gel Gel Nick'e Gel
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Gel Gel Nick'e Gel
-
26-09-2019, 13:04:46Başlarda bildiğiniz nickler olabilir sonlara doğru bence guzel nickler var Sen guzel bi yağmurun ardından toprak kokusunun kapladığı masum bir ciceğin yaprakları arasında gorunen sumuklu bir boceksin... Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak Koymuşlar Kaybet ki ..... Kazanman icin sebebin olsun ... Karamsar olmak zor değil. Zor olan cılgın bir fırtınadan sonra gokkuşağı gibi gulumseyebilmektir "SaLLa orTamı Kendin oL Kasma kendini rahat oL" TıkLım tıkLım yanlızım ve avazım cıktığı kadar susuyorum..! oLumden faLan korktuğum yOk sadece kefeN giymek tarzım değiL Benden korkun diyen herkes korkaktır,rap gok gurultulu sağanaktır Lan gozume bakma MALCA konuşmuyorum ARAPCA ●●•Guneşe bakarsan golgeleri goremezsin•●● Kopyala tarzımı, yapıştır hayatına… 40 dakika ders yap bitmez 10 dakika teneffus de bize yetmez Bir kursun kaleme benzer hayat tek eksik silgidir Korduğum olmuşum cozemedi kimse… >>>Cevremde kendilerini sorgulamaktan aciz iNsanLaR.. ßiR kéz oLsuN başKaLarını sucLamayı ßıraksaLar