Bence Karahandaki En buyuk problem sizce daha farklı seyler varsa yazalım cozum blsn
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Bence Karahandaki En buyuk problem sizce daha farklı seyler varsa yazalım cozum blsn
-
26-09-2019, 13:01:58SORUN1:Karahanda oyuna gırıyorum ıyı guzel fakat kablosuz modem kullanan ark ıcın cok kotu bısıy var.Kablosuz modem kullanan ark bılır arada baglantı kopar cok değil sadece 3 sanıyelık bağlantı kopsa oyundan cıkıyorsun ve 10 dk boyunca senı oyuna almıyor.Ben bu sorunu gunde 5 kez yasıyorum en ufak bı gıd gel oluyor 10 dk oyuna gıremıyorm.Bazen savaş vakti oluyor savaş kacıyor.Cok mantııksız bişi :S neden 10 dk beklıyoruz onuda anlamıyorum eger yetkılıler okurlarsa geregının yapılması gerekır.Sadece atılmamak icin evin icinden kablo cektim fakat gine oyundan kopuyor gene 10 dk beklıyorum.Bu durum cok sıkıcı ark. soruyorum cogundada ole oluyormus.İnternetm 4 gb lıktı gıttım cok kota yiyor diye sınırsz yaptrdm şimdide bu sorun.Bence oyunun TTNet le veya diger şirketler sorunumu var lutfen acıklayın :S SORUN2:Sozde gok kavım cıkınca eşitlik olucaktı fakat tam tersı oldu ben ulubatlıda oynuyorum her oyuna gırdıgımde usutmde -%10hasar oluyor eskıden %10 exp bonusu olurdu oda yok tum savaslar gokkavımınde pıyasa cok dustu kımsede para kalmadı bu yuzden ejderlerle ark. olduk oyun cok karıstı gok kavım oldugundan berı oyundan zevk fln kalmadı kımsede cunku kımse ne savasa gıdıyor nede karakola cunku gok kavımı her turlu yenıyor kımse pot harcamak ıstemıyor kımse katkı kasamıyor ne olcak anlamıyorum dengelemelerı lazım yoksa herkes gok kavım olcak dıger kavımlerde ole dolancak ortada. YETKILILERE ULAŞTIRILMASI RICA OLUNUR __________________