Hotmail.com'dan Sıkıldınızmı ? Tıklayın
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Hotmail.com'dan Sıkıldınızmı ? Tıklayın
-
26-09-2019, 12:59:19cok basit kayıt olurken uzantısıyla birlikte yapacaksanız orneğin kayıt oluyorsunuz adres(yani fatih_kiraz28 yazcağınız yere(@hotmail.com diye kendisi tamamlıyorya en ustte olması lazım o işte) oraya email adresinizi uzantısıyla yazacaksınız ornek vereyim hemen ilk aklıma rss_ems geldi onun hotmailide şoyle [email protected] boyleya işte sizde acaraken uzantısıyla birlikte yazacaksınız.adresinizin [email protected] olması icin,o @hotmail.com ile tamamlanan adres bolumune "[email protected]" yazacaksınız(tırnak yok) bi de bakcaksınız adresiniz size [email protected] (hotmail.com fln yok)şekilde verilecek anladınızmı?? işte buraya tıklayın kayıt yeri icin.. ---------------------------------------------- E-posta adresi:[email protected] Adres yalnızca harf, sayı, nokta (.), kısa cizgi (-) veya alt cizgi (_) icerebilir. @ simgesinden once gorunmesini istediğiniz adı yazın (orneğin, adınız). Bu bolumle ilgili yardım alın ---------------------------------------------- gelmiyormu? işte gelince "E-posta adresi:[email protected]" yazan yere sizde mesela "[email protected]" yazacaksınız(tırnaksız) sonra diğerlerini doldurup gonder diyeceksiniz.. sonra acıcaksınız msnnizi sonra [email protected] yazacaksınız.. şifrenizi gireceksiniz bi de bakcaksınız acılcak /////////////// ama maalesef kısıtlamaları var: ad değiştirilemyio maalesef ...kişisel ileti oluyomu bilmiyom işinize yararmı yoksa forumda verildimi bilmiyorum.. yararsa yorum+rep lutfen bana biri soylemişti boyle bişeyi alıntı deildir(walla forumda herşeyi kendim yazıyom ) __________________