Fetih Online, Cinli TQ Digital şirketinin en populer ucretsiz Kung Fu MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game – Coklu Oyunculu Online Rol Yapma Oyunu) oyununun Turkceleştirilmiş versiyonudur. Cin’den sonra Amerika’da sonra da Avrupa’da binlerce kişi tarafından beğenilmiş ve bağımlısı olunmuş bu oyun, şimdi Turk oyuncular tarafından fethedilmeyi beklemekte. Ayrıntılara girelim, Fetih Online da 5 farklı sınıf bulunmakta, hesabınızı actıktan sonra sınıfınızı seciyorsunuz ve anında hicbir ucret odemeden oynamaya başlıyorsunuz. Okcu, Ninja, Taoist, Truvan ve Savaşcı. Okcu; Uzun mesafeden saldırabilmesinin yanısıra, birden fazla hedefi aynı anda vurabilir. Ayrıca, cevikliği ile rakiplerinden kolayca kacabilir. Avlanmak icin en iyi secim. Ninja; Doğunun en tehlikeli savaş sanatları ile kuşanmış, keskin katanaları ile yuksek atak gucune sahip sınıf. Bire bir savaşlarda en tehlikeli sınıf. Taoist; Bu sınıf, kendi icinde Ateş Taoist ve Su Taoist olarak ikiye ayrılmakta, Ateş Taoist yuksek buyu gucu ile uzak mesafeden tek kişiye ya da aynı anda birden fazla kişiye guclu ataklar yaparken, Su Taoist’i savaşta olenleri diriltmeye ve yara almış savaşcıları iyileştirmede uzmanlaşmıştır. Truvan; Silah ustası sınıf. Ayrıca en yuksek can puanı, bu sınıftadır. Her silah uzerine kolayca ustalaşabilir, birden fazla atak yeteneği vardır. Kılıc, gurz, pala, hancer gibi bir cok silah seceneği bulunmaktadır. Son derece olumcul ve tehlikeli bir sınıftır. Savaşcı; Yuksek fiziksel defansı ile oldurulmesi en zor sınıf. En zayıf noktası Ateş Taoist’leri. Mızrak, asa gibi bircok iki elle tutulan silahlarda uzmanlaşmış eğitimi, kalkan taşıyabilme ozelliği bu sınıfı diğerlerinden ayıran ozellikler. Fetih Online dunyası 30 Haziran 2011’de bircok etkinlikle birlikte start alacak. Gec kalmayın ve oyun ici ve oyun dışı etkinlikler ve bonuslardan yararlanın. Butun dunyanın oynadığı bu oyunu Turk oyuncularla birlikte oynamaya başlayın. Gelişmeleri ve etkinlik ayrıntılarını fetih.91.com dan takip edebilirsiniz. İlk once benim bir sorum olacak;Benim netim kotalı,oyunu arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla cok beğendim.