Microsoft’un yayınlayacağı, The Coalition yapımı Gears 5 oyunundan tanıtım videosu geldi. Buyuk merakla beklenen oyunun yayınlanmasına bir haftada az kaldı. Gears 5 oyunu uzun suredir buyuk merakla bekleniyor. İşini şansa bırakmak istemeyen Microsoft da oyuna ilgiyi canlı tutmak icin elinden geleni yapıyor. Oyle ki oyunu unlu yayıncı Ninja'ya oynatarak şimdiden sansasyon yarattılar. Xbox One ve bilgisayara cıkacak olan oyunun yapımcılığını The Coalition ustlenirken yayıncı olarak da Microsoft’u goruyoruz. Microsoft, oyunun konusu hakkında da acıklama yaptı. Microsoft’a gore oyunda “Dunya cokuyor. İnsanlığın teknolojiye olan bağımlılığı, duşuşune de neden oldu ve şimdi duşmanlar, son hayatta kalanları da yeryuzunden silmek icin iş birliği yapıyor.” Biz de Kait adlı bir karakter olarak ‘en buyuk, en guzel Gears dunyasında’ Locust’un kokenini oğreniyor, ekibimizi toplayıp elimizde kalanları korumaya calışıyoruz. Oyunda bir arkadaşımızla istersek yerel olarak istersek de internet uzerinden birlikte oynamamız mumkun. Ayrıca Xbox One ile bilgisayar arasında oynamak da mumkun olacak. Oyunun tek oyunculu modu tabii ki var. Buzullarla, denizlerle ve collerle dolu Sera adlı bu dunya, şimdiye kadar yapılmış en buyuk Gears dunyası olarak goze carpıyor. Oyunda 4K Ultra HD modu var ve yeterince iyi bir sisteminiz varsa siz de 60 FPS HDR olarak oyunu oynayabilirsiniz. Oyunun acıklanmamış olan daha pek cok ozelliği ve modu olduğu, bu ozelliklerin gelecekte acığa cıkacağı da ilan edildi.
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Gears 5'in Gerilim Dolu Tanıtım Videosu Yayınlandı