Ralli temalı video oyunlarını takip eden oyuncuların merakla beklediği WRC 8 FIA World Rally Championship nihayet cıktı. Yayınlanan cıkış fragmanında ise oyunun pistlerine ve grafiklerine dikkat cekiliyor. Gercekci oynanış mekanikleriyle de dikkatleri uzerine ceken WRC 8, muhtemelen bu senenin favori yarış oyunları arasında olacak. Gercekci ralli oyunu WRC 8'in cıkış fragmanı yayınlandı BigBen Games isimli geliştirici ekibi tarafından ortaya konan oyuna ilerleyen donemlerde ucretsiz guncellemeler de yayınlanacağı acıklandı. PC, PS4, Xbox One ve Switch platformuna cıkan oyunu eğer PC'de oynamak isterseniz, sistem gereksinimleri şu şekilde;MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows® 7 64bits İşlemci: Intel Core i3-540 veya AMD Phenom II X4 940 Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 560 veya AMD Radeon HD 6870 DirectX: Surum 11 Depolama: 19 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX destekli ses kartı İlave Notlar: Sadece 64 bit ONERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i7-3770 veya AMD FX-8350 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GTX 780 veya AMD R9 290 DirectX: Surum 11 Depolama: 19 MB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX destekli ses kartı İlave Notlar: Sadece 64 bit Merlin'in Kazanı.
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Gercekci ralli oyunu WRC 8'in cıkış fragmanı yayınlandı