ArchLord Deribelle Frmtr Tayfası
Oyun Dünyası0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- ArchLord Deribelle Frmtr Tayfası
-
26-09-2019, 12:40:19Berki fark etmissinizdir bu konuyla bir zamanlar cok ilgiliydim.Archlordda dupe vb hilelerin yaygınlaşmasından dolayı bırakmısdım ama webzene gectiğinden beri yeni serverlar acıldı hileye son verildi şu anda deribellede başladım 21lv archer 15lv swashbucker kastım 2si toplam 1.30saatimi falan aldı değişik karakterler denemeye karar verdim fakat bunlar egomu tatmin eder cisden karakterler değildi şu anda orc berseker acıp kasmayı duşunuyorum cunku dış gorunumu cidden etkileyici ve o tip beni tatmin ediyo şahsen nese işte ticaret yapayım derken 30-40dk ugrastırdı tabi hic param yokken bir anda param 1m'e kadar cıktı ve serverdada paralar gercekden ucuzmus ben bile o parayı nsl bu kadar kolay elde ettim anlamadım uniq itemler 2.5-5k arası oldugundan her levelde uniq set giyorum en saglam elementleri basıyorum yani nakit sıkıntım pek olmuyacak Deribelle serverındayım ama dediğim gibi hangi karakteri acacagım belli olmuyor o yuzden grup actım sadece konuyla ilgili olanlar eklesin lutfen [email protected] isteyen ulaşabilir istediği ırkı karakteri acabilir birlkte oynamann zevki bi farklı oluyor tabiki iyi forumlar.. __________________