Fetih Sınıfılardan kısaca tanıtım!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Fetih Sınıfılardan kısaca tanıtım!
-
26-09-2019, 12:37:44Selam arkadaşlar Keşke Okcu olsaydım ! buna benzer yazılarla cok karşılaşıyoruz yeni oyunu başlayıp sınıf secerken hangi sınıfın kendine uyduğu veya daha kolay seviye atlayıp hemen hemen yarışmalara katıla bilmelerini isteyen arkadaşlar icin sınıfını doğru secebilmeleri cok onemli ! kendine uygun olmayan sınıfı secerse şeytanları canavarları ve Cinleri kese kese ... Burada sınıflardan anlatıyorum az olsada yararlı olur rica ederim! :-) Rahip - Rahibe: Rahip ve Rahibeler maddi ve manevi dunyadan cok iyi anlayanlardır! Muhteşem savaş yetenekleri, kutsal auraları ve can kurtarıcı yardımları onlara takımlarda en yararlı uye rolunu vermiştir! Bu bir, buyuk ruhsal guce ve savaş yeteneklerine sahip, kutsal sınıftır. Silahı Tespih’tir. ( Takım icinde sevilen bir sınıf, Takımın guvenliği ve guclu kalmalarını sağlayan sınıf ) Truvanlar: Truvanların ozel yeteneği bir goleme donuşmeyi sağlayan EG yeteneğidir. Truvan golem bir tahta, celik kutlesidir ve duşmanlarına zarar verir. Genellikle, truvanlar misilleme yapma şansını yakalamadan once duşmanlarını oldurmeyi severler. Tek soz yeter bence Truvanlardan uzak durun... Okcu: "Ucma" yeteneği okcunun benzersiz yeteneğidir. Ucan okcular normal canavar saldırılarına duyarsızdırlar ve korkusuzca saldırıda bulunabilirler. ( Hızlı seviye atlamak istersen bir Okcu'ya ihtiyacın olacak kimse onun gibi tecurbe kazanamaz...) Savaşcı: "Supermen" EG Yeteneği benzersizdir, sadece Savaşcılar sahiptir. Aktif edildiğinde on kerede savaşcı saldırısını daha guclu hale gelmesini sağlar, yetenek suresince duşmanlarda acılı hasarlara sebeğ olur. ( Benzersiz EG yeteneklerine sahip olmak istersen bu sınıf... ) Taoist: Taoistin uzmanlığı, uzaktan duşmanlarını oldurmek icin kullandıkları buyudur. Onların EG yeteneği de buyuk hasara sebep olmak icin buyulerine destek sağlar. ( Herzaman uzaktan saldırır hic caren yok ) Ninja: Ninjanın ozel yeteneği Zehir Yıldızı, rakibinin iksir icmesini daha zor hale getirir. Ninja yetenekleri bir anda yoğun hasara sebep olabilirler, veya duşmanları etkisiz hale getirebilir veya kendilerini iyileştirmelerini onleyebilirler. ( Cok hızlılılar zehiri guclu hemde caresiz, collerde karışırsan selam ver yoluna devam et arkandan koşarsa kaplanla koş...) Not: okcuyu sectiniz ve beğenmediniz intibah olun rahip secin devam edin burada intibah sistemi var istediğiniz sınıfı secebilirsiniz... __________________