-UmuduM yOk GeLEcegiMDen Ama PİşmAn DeiLim GECmiŞimDen.. -KaLiteNİ BAŞkasI BeLirLERse UcuZA GİderSİn... -Bİr Gun ANLArsıN HayAL KUrmaYı ; BEkLEmeYİ , UMİt ETmeYİ -TAş VE SOpa KEmikLEri , SOzLEr İSe KaLpLERi KIrar... -Ne unuTacaK kadaR nefRet eTTim...nede hatıRLıycak kadaR c0K sevdim -HayaTIma Gİren HERkeS Bİ MutLULuk KAtTı ...KİmiLERi GeLİrkeN KİmiLERi GİderKEn... -HErkeS Bİr YaşaM ŞEceR Ve O ŞECtigi YAŞamıN BEdeLİni ODer..! -HEr SefeRİnDE İCimDe buLUyoRsAM SEni ELbeT VAR Bi SEbeBİ..!!! -KiMİ YAnınDA ARıYOrsAn ONce İCinDE buLacAkSIn... -HEdeFin BEnSEm HEr ATışıN KAraVAna -KRaLIna YoL VERen SOytarıSInı MI DUŞunCEK... Ona SoYLe...Onu GeRCeKTeN SeVMeDiM.... Ona SoYLe.. Onu BiRDaHa GoRMeK isTeMiYoRuM... Ona SoYLe... ONSuZDa HeRŞeY GuZeL... Ona SoYLe... Onu CoKTaN uNuTTuM.. AmA Ona SaKIN BuNLaRI GoZ YaŞLaRI iCiNDe SoYLeDiĞiMi SoyLeme #_ Sana FazLa qéLdiqimi havLayaRak déqiLdé konu$aRak soyLéméyi dénéséydin İcimdéki Hayvan Sévqisi ßu kaDaR azaLmı$ oLmıCakTı _# ---|isTémédén $éyTana Uyan méLék |--- cinayet saati geldi ... toprağın bol olsun YALNIZLIK... ZuLmu aLkışLayamam..zÂLimi asLa sevemem;GeLenin keyfi icin gecmişe kaLkıp sovemem…!!! Aynalarla avunma , gostermezler icini.. Hic cekinme tanı kendini..’ sAna Olan KiniMe Sakın KıZma ''SEviORmm'' NedE olSa... yaŞadıkCa neFes aLdıkca Her Sabah UykuDan uyAndıkCa yeNiden CoğalıOr.. olMuor.. İcimdeki Bu hAsreT....!!! ßazn uzn cumlelern noktasdr a$k seßepsz akan yaşlarn şahidi kimi zamn zarafetidr guzelliğn kimi zamnda kalbn akla ihaneti!!! GozlerimDen okunAn a$kı inKar €tmém ßeN.. ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat sıKILdm aRtıq bu yAlan SEvdaLardan... Yeni bİ a$k aRıoRmm OrjiNAl bişi (H)... Senin Ne Olduğun ßenim İcin Hic Onemli Değil Sonucta Gozlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!! YıLLardr icimde 1 cocuk ağLar,İşte hep bu yuzden ısLak gozLerim.Sende cekip gitme dayanamam yar,Ole ta$ değilim sandığın kdr.. Kapılar kapandı yureğime giriş yok artık!! ne olmuş seni sevdiysem bak yeniden doğdum ben … Yéni ßi SayFa ActıM KéndimE Cooook €skimişti SéninKi , $imdiKi Coooook Yéni HariTa Médod Hémdé KaréLii .. . ne ßekaR ne iLişqiDee ßu aRaLaR saDece gaRiq ßiR ceLişkiDe AhH NeRde O EsKi AşKlaR $iMdİ MeCnuN KuPeLi LeYLa İsE KaŞaR!! G€c kAlMaDaN DoN! ßaNa !!! ßıRaKtIgIn Gißi S€NiNiM haLa CnCm. . .! sussKyy Kırdıqın KaLp uyanMasınn .!! Unutmq iStedm Ama iNan OLmadıı Hijj ßi$ein AnLamı kaLmadıı!! Seni SilL ßasHtan yasayacaiimm aHDim olLsun ... ''quLmeq Kimé yakışı0r''? s0rusuna >>MiLy0n Kéré CéwaBımsın !!'' Ben ''SeN SeN'' die bittim oğLum ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN..!Ben Seni Yudum Yudum İctm oğLum,Hadi oL Eskisi Gibi oLabiLirsen !! GecMişi DeiştİRemezSin Ama geLeceK haLen aVuclaRının iCindeDir aŞhq BittkTen SonrA ArkAda$ kaLalım DeDiler PEki=>>guLe Farklı İsim verSEn deİşik Kokarmı Ben ''SeN SeN'' die bittim oğLum ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN..!Ben Seni Yudum Yudum İctm oğLum,Hadi oL Eskisi Gibi oLabiLirsen !! AşK'ın OluM KokUyOr... "a$q" bana bİ bdeN buuuq Mu qeLdin N..?! ßuNu qoNuşMaya ßiLe Lusum YhØqq seN peNi TaşıaMaDın..ßu yENi SayFaDa seNiN aDın YhØqq usquNuM TanıaMaDıM
verildiyse ozur __________________
benden nickler!
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●36 Görüntüleme