ßuqozyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıckırıklarımı Helal Ettim Bile!! ŞıMARıĞıM, UYsaLıM,İsTeYince LaF SoKarıM, cok HAssAs ve ALıNGaNıM CoZeMeZsiN BeNi, BeN ZoR0o°o0 ℓιƒє..!! нαѕ вєтяαує∂ мє ση¢є αgαιη (Hαуαt..!!βiяĸзz Đаħа βаηа ''İHANET'' зττi...!!)0o°o0ésKı чeriN| kaŁbimDe aRama...ѕén gozumDen aKan seLe kaRıs†ıN...!! ßeKŁeмeK ßos Yeяe uмut YoK aЯTıK SevDiм uмuTSuZCa BeN Bazen yıldızları supurursun farkında olmadan Guneş kucağındadır bilemezsinKopan Bir İpe Sımsıkı Bir Duğum Atarsanız,İpin En Sağlam Yeri Artık Bu Duğumdur.Ama İpe Her Dokunuşunuzda Canınızı Acıtan Tek Nokta Yine O Duğumdur... Bir cocuk gozlerine bakar, arkan donuktur Ciğerinde kuruludur orkestra duymazsın Belki koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın Ucargider koşsan da tutamazsın... == •●ßµ aLεмd£ KяaL`dã Taήıмaм KµяaL`da ! گoήµ oLµм oLگã ßįL£..!!! == Y a Z ı K..!! [email protected]€tt!!n!n y€r!n€ n€ [email protected] [email protected] b0$ bı[email protected]ı[email protected] yer!n! h€p b0mb0$$....... bu sozL€r!m [email protected]@ [email protected]@k 0Lsun... ii oturttum h€[email protected] 0Lsun...t!p!n yokk! $€kL!n 0Lsun...hadi [email protected]ım !k!Le yoLun acık 0Lsun... >>>>>>>>>>[email protected]! q€L [email protected] b!z!