Yeni bir konu ve yine ben. Roger denizcilere teslim olduktan sonra hucresinde kalırken Garp ziyaretine geliyor ve Garpa yakında bir cocuğu olacağını ona sahip cıkmasını istiyor. Garp gonulsuzde olsa kabul ediyor. Şimdi aklıma takılan 2 şey var. 1) Roger neden can yoldaşı Rayleigh'e demiyorda Garp'a boyle birşey diyor. Rayleigh'e Garp'a guvendiği kadar guvenmiyor mu? Tayfayı dağıttıktan sonra cocuk olayı cıkmış gibi ama istese herturlu bilgi ulaştırırdı Rayleighe. Yıllarca Sabondy adalarında denizcilerin burnunun dibinde yaşayan, Boa Hancock ve kardeşlerine sahip cıkan Rayleigh'e neden soylemedi? Bana gore ilk soylemesi gereken kişiydi. 2) Rayleigh gercekten Ace'in Roger oğlu olduğunu bilmiyormuydu. Cunku Ace ile ilgili hicbirşey yapmadı. Marineford'da Rayleigh'inde olduğunu duşunsenize bir Ne kadar faydası olurdu WB ve tayfasına ki WB olduğu zamanda gozyaşlarını tutamadı. Savaşta cok buyuk bir eksikti gercekten. Gerci Shanks o eksiği kapattı ama WB oldukten sonra. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... __________________