Cam acması ıstenerek sifre calınıo dıkkat!!!
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Cam acması ıstenerek sifre calınıo dıkkat!!!
-
26-09-2019, 12:14:01Arkadaslar bırkac gun once basıma cok ılgınc bır olay geldı...Bende tv kartı oldugundan msnde resmımın altında bulunan cam ısaretı sayesınde herkes bana cam acmam ıcın ıstekte bulunur ve bır gun tanımadıgım bırı benı msnıne eklemıs...msnı bıraz tanıdık geldıgınden arkadaslarımdan bırısıdır dıye kabul ettım...Daha selam demeden bana bı goruntulu konusma davetı yolladı ve ben kabul etmedım...Bıraz konusmamdan sonra tanımadıgım bırını msnımde bulundurmayacagımı soyledım kı bı uyarı mesajı geldı ve mesajda bır programın gonderılemedıgı yazıyordu..Aynı msnde gonderılemeyen exe dosyaları gıbı ve ben bu kısıyı engelledım...Daha sonra pencereyı kapadım ve masaustunde tanımadıgım rarlı bır dosya gordum...Bunun vıruslu bır program oldugunu anladım ve netı kapadım...Meraktan bu dosyayı actım ve ıcınde anahtar ısaretı olan bı ıconlu dosya bulunuyordu bır de sanırım bu dosyaya yardımcı bı dosya daha bulunuyordu...Bu anahtar ıconlu dosyanın ıcıne baktıgımda benım msn adresım ve sıfresı yazılı oldugunu gordum.Hemen msn sıfremı degıstırdım ve rahatladım...Sımdı benım sorum...Bunu nasıl yaptı?Arkadaslar ınsallah bılenınız vardır.Eger biliyorsanız nasıl yaptıgını anlatırmısınız?? Ayrıca antı vırus programım trend mıcro pc cillin 2005 ve tum updatelerı yapılmıstır ve su ana kadar bu antıvırus programıyla hıcbır sorunla karsılasmadım ve bu antıvırus programı hıcbır vıruslu dosyayı acmıyo ve ındırılmesıne de ızın vermıyo.Daha once bır cok arkadasımın gırısımı basarısız kaldı kı bence antıvırus programının cozebılecegı bısey deıl bu... Keyloogerla alakası var mı?Bır de bunu soracaktım??? Tesekkurler.... msnde hos vakıtler gecırmenız dılegıyle.... __________________