cadırının Ustune Şıp Deyip Damlayan Bir De Utanmayıp Uzerinde Hoplayan Devekuşu nik_mik_yok ismini Vermek İstemeyen İzleyici hipopotamlar Da Bu Gidişhatı Pek Beğenmiyor zenci Mahallesindeki Solaryumcu 'timsah Kristofir Msnde Online Olmayanlari Da Yesin' yakarız Bu Gezegeni Yakarızzzz guzel Asmadan Cıkar Guzel Yaprak, Marifet O Yapraktan Guzel Dolma Yapmak. allah Chat Yapmamizi İstese Klavyeyle Dogardik" olsemde Dik Durmaz, Sarhostur Mezar Taşım...] "baba Beni Okula Gonder Devamsızlıktan Kalıcam Yoksa." ''danalar Bulutunda Bale Yapan Yeşil Kulakli İnek Pandasi'' * ''benim Gibisini Google'da Arasan Bulamazsın'' vejeteryan Kasap ''windows Media Player'daki Unknown Artist'' bill Gates'e Uzanan Eller Kırılsın "uslu Bir İnsan Evladıyım muhabbete Yabancı Kalan İnsan nukleer.baslıklı.kız kim Demiş Kırmızı Işıkta Gecilmez Diye? Rahmetli Gecerdi where İs The Hareket, There İs The Bereket. keten_prenses (pamuk Prensesin Teyze Kızı) şipidik_şipidik_yuzen_kurbaa topal_solucan hindistanli_kasap kollu Tavuk gulleci Cuce selpak Satan Bitli Kız ucan Teneke Ve Saz Arkadaşları tren Gordum Şimendifer Sandım yamuk Prenses ucarak Guneşe Kafa Atan Pire cin Ruhiye gunahsızşeytan tedirgin Sazan tabut_kefen_mezar gereksiz İşler Muduru havada_ucan_karpuz_kabugu balinaya Kafa Atan Deli Hamsi sevgi Kelebeği anladıkca Şaşırıyorum fıstıkcışahap daa Karpuz Keseceydih "klonlanirken Dna'sina Cay Dokulmus Maymun internet Gudumlu Dijital Sevgi Kelebeği * canım Sıkıldı Senden, Nick Değiştirdim Emesenden karinca Yiyenin De Bir Yiyeni Bulunur "chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg Golunde Kucuk Baligi Yutan Buyuk Balik.." "pamuk Prensesin Uvey Annesi Uyuyan Guzele Elmayı Verse, Rapunzelin Eline İğne Batsa Ve Pamuk Prenses Kuleye Kapatılsa Nolurdu?" kurdanla Anakart Tamir Eden Adam biraz sacma gibi olmuş ama ginede koydum iyi nickler +rep lutfen __________________