Naruto karakterlerinin en guzel hareketleri ve soyledikleri kelimeler
Anime Manga0 Mesaj
●60 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Naruto karakterlerinin en guzel hareketleri ve soyledikleri kelimeler
-
26-09-2019, 12:11:09Naruto: Ero-sennin Sasuke: narutoya akılsız demesi kelimeye hatırlamıyorum Sakura: bulamadım panpa dumduz konusuyo bu İtachi: Yurise sasuke matacontada kral adamsın Orochimaru: Watashimo,Chikara,Sasuke-kun.Sarutobi sensei Jiraiya: bunun konuşması guzel Tsunade: senin aklıma gelmedi pnpa Hiruzen Sarutobi : bi cumlesi vardı bunun yapraklar duser ates yukselir gene yapraklar filizlenir.. Gai: kakashiyle jan ken oynaması Hinata: sadece naruto-kun diyo zaten diger konumda soylemistim Kiba: Akamaru Shino: sen fazla konusmuyon hacı Ino: sende aynı sakura gibisin ikinizde birbirinizden akılsızsınız Lee: Gai ile birlikte hemen ağlamaları Neji: Byakugan Tenten: gai ile lee ye cok sacmasınız demesi Gaara: sadece kendim icin dovusurum sadece kendimi severim gaaranın piskopat hali daha guzeldi Shikamaru: Mandeksu gibi bisi soyluyodu narutoya baş belası derken Choji: sadece yemek yiyo Kakashi: Obito,Hay hay,wari wari Sai: bu cocuk ceset gibi panpa Kisame: itachi-san Deidara: tabikide katsu tartışılmaz Tobi: kimliğini gizlerken ichibi,nibi,sanbi tobi.. demesi Madara: herkes uchiha madaranın gucunu gorucek diyip atlaması Kakuzu: yok Hidan: kakuzuyla muhabbetleri Minato: bu adamın lakabı yeter yellow flash coming kacınnnnnnnn guzel arigato diyo ama Kushina: cok saglam naruto diyor Kyuubi: lanet olsun sana yondaime hokage Yahiko: dunya acıyı ogrenicek diyip konahayı patlatması nagato konusuyodu ama yahikonun sesiydi sanırsam Konan: Sensei Nagato: Gedo rinne tensei Zetsu: beyaz zetsuyla siyah zetsunun muhabbeti Kabuto:Orochimaru-sama bulanlar yazsın come __________________