Naruto movie Road to ninja - Bitiş fikriniz
Anime Manga0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Naruto movie Road to ninja - Bitiş fikriniz
-
26-09-2019, 12:09:22Merhaba arkadaşlar , naruto severler ._. bildiğim uzere spoiler olurmu bilmiyorum o yuzden ne olur ne olmaz SPOILER diyim ve bundan sonrasını okuyacaklar artık gunah benden gitti. Narutonun son filmi olucak bu filmle naruto final anlarını yaşıyor ve naruto artık 3 buyuk animeden 1 i kalmış olucak , one piece artık kendini surdurur veya oda biter bilmiyorum en azından bleachın 5 6 ayı kaldı animesinin geri donmesine ._. Road to ninjada trailerde Narutonun babasının hokage capesini giydiğini goruyoruz , benim fikrime gore Naruto 4. hokage oluyor ilk bolumleri hatırlamıyorum sanırım 4. hokage olucam diye zırvalıyordu veya 5te olabilir hatırlamıyorum hayali gercekleşeceğe benziyor , onun haricinde Hinatamız yeni Tsunade oluyor sanırım link vermek yasak sanıyorum merak edenler herhangi bir siteye Road to Ninja yazıp trailerine bakabilirler . Bu konuyu niye actım derseniz fikrinizi almak icin ne olucak bu filmde Naruto nasıl biticek Sasuke Narutoyla barışacakmı veya bitiş senaryo fikirleriniz varsa onları paylaşabilirsiniz. Bitirmeden bir kac resmi payalaşiyim filmden. Film afişi : Hinata gercekten cok değişmiş Sasuke aynı kalırmı bilmem belki 3 felan vurdurur malum yazdayız ._. __________________