madara uchiha kim?
Anime Manga0 Mesaj
●54 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- madara uchiha kim?
-
26-09-2019, 12:03:04-- Uchiha Madara... -- Şuan ki Ninja tarihinden cok onceye dayanmaktadır. 2 kardeşden birisi Madara olmaktadır. Diğernin konuşmalarda ismi gecmemektedir... Tum Tekniklerde, birbirlerine tam anlamıyla eşitlerdir. İkiside Sharinganlarını aktif hale getirmişlerdir. Ve giderekte guclenmektedirler. en sonunda ikiside Sharingan'ın asıl gucu ve gercek laneti olarak bilinen... Mangekyou Sharingan'ı elde etmeyi başarmışlardır. ( Burda ayrıntı giriyorum. Bu Mangekyou Sharingan'ı, Ben zannetmiyorum ki ikiside en yakın arkadaşlarını oldurerek elde ettiler Buyuk bir ihtimal, Başka bir yontemi daha mevcut. ) Ve bu elde ettikleri buyuk guc sayesinde... İki kardeş, icinde bulundukları Uchiha clan'ın diğer uyelerine kendi guclerini kanıtlamış ve Guclerini fark ettirmişlerdir. Buyuk kardeş olan Uchiha Madara, Clan'ın liderliğini eline almıştır. Bu clan, iki guclu kardeş sayesinde bir cok clan'ı dize getirmiştir. Tum dunyada, isimlerini duyurmuşlardır... Fakat bir gun Madara kendisinde buyuk bir değişiklik farketmiştir. Guclu gozleri artık işe yaramamktadır ve Tum dunyası karanlık icerisindedir. Gozlerini geri getirmek icin pek cok yola başvurmuş ve, hic biri işe yaramamıştır. Birgun, Madara buyuk bir karanlığın icerisine girerek, Kendi kardeşinin gozlerini almıştır... ( Bu arada, Madara'nın kardeşi oldumu olmedimi bilinmemektedir. Ben gozleri cıktıkdan sonra olduğunu duşunmekteyim ) Kardeşinin Guclu gozleri sayesinde, Işık Madara'nın dunyasına tekrar geri donmuştur. Ve Bir daha asla gitmemiştir... Madara bir oncekinden daha buyuk bir guc elde etmiştir. ( Biz buna -PMS- " Permanent Mangekyou Sharingan " diyoruz.) Ve bu buyuk guc ile, 9 kuyruklu şeytan tilki olarak bilinen, en guclu " youmayı " dize getirmiş bir evcil hayvan gibi kullanmıştır. Tekrardan, Uchiha clan'ı buyuk savaşlar kazanmış gucunu dunya capında duyurmaya devam etmiştir. En sonunda kendisi gibi Guclu bir clan ile bir ittifak kurmuştur. ( Fakat burada bir ayrıntı girmek istiyorum. Itachi'nin soyledğine gore, Uchiha clan'ı icersinde guc elde etmek istiyen herkez... En yakın arkadaşını oldurup Mangekyou Sharingan, ardından kardeşlerini oldurup Onu kalıcı yapmaya calışmıştır. Bir bakıma Uchiha clan'ı, elde edilen bu lanetli guc sayesinde icerisinden cokmeye başlamıştır. ) Uchiha'nın Ittifak kurduğu bu diğer buyuk clan'ın ismi, Senju Clan'ını dır. Yani birinci Hokage'nın ( Shodaime - Nidaime )... Uchiha Madara ve Shodaime ( ismini bilmemekteyim ) Konoha Gizli yaprak koyunu kurmuşlardır. Shodaime, Hokage'lik yaparken... Uchiha clan'ı ise, Gizli yaprak koyu'nun polis gucunu oluşturmaktadır... Bir zaman sonra, sebebi bilinmeyen bir kavga cıkmıştır. Ve Shodaime ile Uchiha Madara, " Vadinin Sonu " adlı bir şelale'nin altında buyuk bir savaş vermişler. Bu savaşı da Shodaime kazanmıştır. ( NOT: Uchiha clan'nın Mangekyou Sharingan adlı lanetli gucu, Madara kendini olu gostermeden oncemi yoksa Sonramı yasakladığı bilinmemektedir. ) Olu olarak Bilinen Uchiha Madara kendisini, AKATSUKI adını verdiği bir orgutun arkasına saklamıştır. Ve Şimdi zamanımız dan 17 yıl oncesine dayanan. Konoha tarafından bir Doğal afet olarak gorulen 9 Kuyruklu tilki Kyuubi'nin saldırısının arkasındaki gercek isimdir. Ama bu saldırı girişimi, 4 Hokage, Namikaze Minato tarafından canı pahasına durdurulmuştur... Ve tekrar Şuanki zamanımızdan ( 9 yıl once ) Konoha'nın Polis gucu gorevini yapan Uchiha clan'ını, yanına aldığı, Konoha'nın yetiştirdği en buyuk ninjalar arasında gorunen Uchiha Itachi ile birlikte katletmiştir... Ayrıca Madara, Bu katliamın icinde bizzat yer alan kilit adamdır... ( Kilit adam diyorum Cunku, Hala Itachi'nin bu katliam esnasında Ailesini oldurmediği zannedilmekte teoriler ortaya atılmaktadır. ) Son olarak, Uchiha Madara'nın, Sharingan'nın son esrarını cozduğu soylenmekte fakat bu esrarın ne olduğu bilinmektedir... __________________