SAGOPA KAJMER İN YENİ ALBUMU K.İ.T.S ' DEN GUZEL NİCKLER CIKARDIM HADİ KOLAY GELE ; 1 - Akar sular donmez geri tıpkı gencliğim gibi (Golge Haramileri) 2 - Sakal-bıyıkla geride kaldı Yunus'un hamlık evresi (Golge Haramileri) 3 - Dualar olmasaydı kim kovardı kalleş iblisi? (Golge Haramileri) 4 - Terim işimin kanıtıdır. (Beyaban) 5 - Gunahlarımı taşıyanın adı hamal değil, melekti. (Beyaban) 6 - Bazen bıktım ,aslen yıkıldım ve daldım derinlere sığdan yıldım ,be toplasan 30 şirin yıldım (Ben Husrana Komşuyum) 7 - Icine sinmiş korkak cocuk ileri doğru itekle (Ben Husrana Komşuyum) 8 - Denedim olmadı , cabalarımın sonu nihayete varamadı ben husrana komşuyum (Ben Husrana Komşuyum) 9 - Sana dostum diyenler var ya alayı hava en sert tekerlekler bile bir gun mutlak kacırır hava (Ben Husrana Komşuyum) 10 - Cok bildimlik yaparsan cok duşmuşluk yaparsın, yok derdimlik yaparsan dert gorunce saparsın (Ben Husrana Komşuyum) 11 - Omru aLtın sepeti sanma Sepete konulan En sonunda ruhsuz bir cesed olur. (Yakın ve Uzak) 12 - Burası misal ulkesi masal misali bizler hayal kafilesi... (Yakın ve Uzak) 13 - Ver bana beni geri kendimden kaldım beri (Yakın ve Uzak) 14 - İblis kanıma girmeni ustelerse bilki hile vardır . (Tek Başınalığın Yolcusu) 15 - Hakkım uctur kulağıma soyle, insan kac tur ? (Tek Başınalığın Yolcusu) 16 - Bana yalan soyleceksen once gozlerimle anlaş! (Tek Başınalığın Yolcusu) 17 - Tek başınalığın yolcusu tek Olur. (Tek Başınalığın Yolcusu) 18 - Ceşmi Siyahım nedir bu derdin kirpiklerine saklanırsın gorunmek istedikce saklanırsın yaklaştıkca harlanırsın harlandıkca sızlanırsın yıkılmadan sallanırsın (Sonumuz Yakın Mesafe) 19 - Yalvarışım bahtıma guvenimden herşey kendiliğinden icimdeki minik cocuk titrerken belki gun gelir aldanırım (Sonumuz Yakın Mesafe) 20 - ugunden mi yarınını satın aldın korkarım sonumuz yakın mesafe (Sonumuz Yakın Mesafe) 21 - Elbet bir gun başı donecek dunyanın donmekten (Sahibinin Sesi) 22 - Ruhum vucud karavanında, olum duz gidince ileride,Yaptıklarım peşimde gerilerimde. (Sahibinin Sesi) 23 - Ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum ! (Sahibinin Sesi) 24 - Beden saksınızda edep cicekleriniz sararmış. (Sahibinin Sesi) 25 - Tavsiyeye uyanlar tavsiyeyle yaşarlar. (Sahibinin Sesi) 26 - Sıkıntı sıktığın zaman patlayan sivilce. (Sahibinin Sesi) 27 - Hoş sesinle bana bağır, hafiflesin yukum ağır (Kotu İnsanları Tanıma Senesi) 28 - Kendimi kendime hediye ederek kutladım son doğum gunumu (Kotu İnsanları Tanıma Senesi) 29 - Yalnızlığım kalbime zulum, korkutmakta heran olum (Kotu İnsanları Tanıma Senesi) 30 - Sago gidenlerin golgelerini koleksiyonuna katmakta (İki Tanık) 31 - Soz ehlime itaat et benim sozum cevher (İki Tanık) 32 - İki Tanık var Biri dilim bir kalemim olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim... (İki Tanık) 33 - Kanadı olsa hain kedinin soyu kururdu sercelerin (İki Tanık) 34 - Cin ipeği Giysen Dahi senin değerin eşşek kılı (İki Tanık) 35 - Hayat eli sopalı bir oğretmen (Gorduklerime İnanmam Gerek) 36 - Kendini iyi bilen kotulere ne yararki benim iyiliğim. (Gorduklerime İnanmam Gerek) 37 - Yağmuru kara ceviren hava, kolaysa cık ulan burası corak ova. (Gorduklerime İnanmam Gerek) 38 - Vicdan bir guneş gibi , parladıkca ısınır icin. (Duşersem Yanarım) 39 - Donuk bir surat bekle gelir bir gun beklediğin murad. (Duşersem Yanarım) 40 - Bazılarına gul dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yaşar hayat , buyur mezara yat!...(Duşersem Yanarım) 41 - Sessizliktir icinden gecirdiklerimin sedÂsı , duymakta olduğun engin sozler derin denizlerimin dalgası. (Duşersem Yanarım) 42 - Bak bataklıklar uzeri ne kadar da parlak bakta gor burdan her tarafta guzel yuzlu tuzak (Duşersem Yanarım) 43 - Gozler ayrı duşeni dudaklar cumleden duşurduler duşenin dostu olmadı hic. (Duşersem Yanarım) 44 - Duşenin dostu olmaz bunu boylece bildim inanmasam olmaz (Duşersem Yanarım) 45 - Eğer duşman yoksa bil ki savaş olmaz şehvet edilinen şu zevkler kolay solmaz. (Dessas) 46 - Ekmek elden su goldense tasaya yer kaLmaz. (Dessas) 47 - kilidi kırmadıkca sırrın kaPısı acıLamaz.Rabb'im emri verse inan taş ustunde taş kaLmaz. (Dessas) 48 - Yalanın omru tez biter mumlar yatsı sonuna ışıyamaz. (Dessas) 49 - Aklım Dunya limanına demir atmışsa gemin girdaptan kurtulmaz. (Dessas) 50 - Sagopa cesaretinin bir kısmını zulada saklar ,yanan ışıklarımı kaplayacak kadar karanlığım var. (Bir Kulac Daha Atsam Karadayım) 51 - Bir kulac daha atsam karadayım , beni hic boyle bir denize dalmadım uzerimde pantalonum artı ayakkabılarım, ha gayret!...(Bir Kulac Daha Atsam Karadayım) __________________