Hayat Yedek Oyuncularla Doludur .. Boşalan Yer Her Zaman Doldurulur Beni Kimin Neresine Taktığı Onemli Değil Asıl Onemli Olan Bnm Kimi Nereme Taktığımdır Benim Hakkımda Duşunduğunuz Kotu Şeyleri İcinizde Tutmayın Dışarı Cıkarınki Tekrar Ustune Oturup İcinize aLabilesiniz Olumlerden Olum Beğendim .. Denedim Uzerime Olmadı Hayatta Kimse Kalmaz Bakire En Azından Hayat Koyar 1 Kere .. İnsanoğlu Nankordur Değer Vermez Kimseye , Bende İnsan'ım Sonucta Fazlasını bekLeme .. Dilim Ozgur Bugun , Herkezi Kırabilirim Hak ver .. Ne Hissettiğimi Bulamadım haLa Bir Yanım Cek git , bir Yanım kaL Der.. Bu mudur Bana Reva Gorduğun ? Kimseler Bilmez Bu Bir Korduğum .. Aşk Oyununu Son Oynadğım Şeytandı Oda Beni Gunahlarına Sattı Donmeye yuzun var mı? Bu kadar kolay mı . Gecmişe donup ağlasan, bu kız buna kanar mı? Ben bir Kısrak Gibi Gelmişim Dunyaya .. Şahlanıp Gitmek İcimde Var Dur Sakın Sarılma Kokun Siner Kanıma .. Beni Sevmek Su icmeye benzemez, Asit İcmek Gibidir, Yakar Adamı, iLikLerine İşler ! Ben Kucukkende boyLe Yaparmışım .. Herkeze Kusup Kendi eLimi Tutarmışım .. Gozlerimde Perdesin , Baktığım Her yerdesin , Yaşarsam Sebebim Olursem Nedenimsin Yazmak Tarzım Değil Cizerimm (H) Bu Garip Huylar Senden Yadigar .. Yalnızlık Psikolojikmiş Opunce Gecermiş .. Sabır Selametimse, İntikam Felaketimdir.. Hayata Gore Değil Kafana Gore Yaşa .. Beni Sevmeyen Bitlensin __________________