>>>>>>Karmakaşıkımsı Bir Nick Arşivimden >>>>>>>>>>>>
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- >>>>>>Karmakaşıkımsı Bir Nick Arşivimden >>>>>>>>>>>>
-
26-09-2019, 11:57:55HerSôzcûqû Denedim Seni AnLatmak iCin.. ya onLar AnLatamadî Seni Ya'da SenonLara Yetmedin.. Ben'ki Konu$mayî Bu kadar Seven , ßoyLeSine LafCambazî , Bir Tek Seni Tarif Edemedim. ...Kalbimehenuz soylemedim gittiğini. Oğrenirse onun da acı cekmesindenkorkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor ama ben kalbime ilkdefa yalan soyluyorum. uyumaK zor , uYanmaK KoLay oLacak .. Saßahı ipLe ceKeceKsin .. Ne qeceLer rahatLatacak seNi NequNduzLer , oLmeyi isteyip oLemeyeceksin..! Gonullerin Kahbeliği Koymaz Bize,Unutanları Bizde Unuturuz Asilce.. Siyah biLé kaybétmi$ aSaLétini yokLuğunun karanLığında... ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SupuRGe..FaRzeTKi SeNDeN vAzGeCmiŞiM..CaDıLıGıMıN ßi OnEmİ KaLıRmI SeNCe.. Hic kimsé béni hayatından tamamén siLéméz...İzim kaLır ya yuréqinde ya da bédénindé...yuréqin yoksa rahat oL..İzim bédénindé!!!.. illede sana bakmamı istiyosan veteriner olmamı bekle...! NeFreT ve aCıNın biRLeşimiYim Ben aĞLaMak FeLseFeM oLduRMeK eĞLenCeM... Hayatı Komedi Sananlar "SON" Espriyi İyi Duşunsun! Bi ev vardı..Kucuktu beLki ve bizimdi..OdaLarında ışık yuzerdi..Bir gun hic doğmadı gune$..Ve bitti.. kucukken marketten leblebi tozu alıyordum ve kamışla icimde cektiğimde boğulurdum.Şimdi ise acılardan boğuluyorum Siyah beyaz hayaletler dans ediyor hayat aynamda. Muzik kırgın, gitar ağlamaklı… ...HuZuR__OzuR__DiLemeLi__ßana__Uqramadıqı__H er__G uN__iCiN... Sana dostum diyénLér varya aLayı hava, én sért tékérLékér biLé bir gun mutLak kacırır hava! Sona saran bozuk kasétLer gibi hayat.. Umut yok séndén başka.. Hady ßen kucukken mıknatıs yuttum ßiLincsizce(!) Ama herkeste 1 parca demir mi yutmu$ qeLen yapı$ıo qiden yapı$ıo... Bu SaAtTeN SoRa UğRaSaMaM dUnUmLe Ve DuNuMdEkİlErLe BeN yArInA BaKaRıM yAnImDaKiLeRlE ..!!!! €limde Bir Kitap Sayfası İsTe Hayat, Tek Tek Ceviriyorum Hepsi Bayat |ڪے m0deRn ZamanLarda Aşk , Dutturuduru mudur?๏̯͡๏)ڪے KaRAnLığa GomuLu ßiR ßedeNim , Her DeFasınDa acıYı Goren ßu GozLeRim, YetişMeye CaLısıR HayaTa ßu kucuK YureğiMmM İnan hic karışmam Azrail’e Cekip alsın canımı bedenimden. Direnmek nedir unuturum bu defa, onu almış ya benden Yaşamak benim neyime...x( ßέηi †aηЯidaη qέLέη мέsajLaЯLa iKηa έ†мέyέ caLi$мa !.. KέηDi i$LέDiqiη quηahLaЯLa ßέηi su¢LuyoЯsuη... AğLamakLı CumLeLeR kuRmuoRum..SozLeRime Toz Kactı, O kadaR! Diki$ yerLeri atmi$ ßir hayatin tam OrtaSinda , naRkoza MuhTac ßir kaLp iLe ßiraktiqin o yerLerdeyim.. Allah' M yqmrr yaqdır Yeryuzunde pisliqq coqq..!! kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=)) SénSizLigé kéStîm ßiLékLérImI kIrmIzIya ßoyadIm KaranLIqI ! Avazim cîktîqî kÂdÂr SuSuyøRum". Siz sus'tunuz ! ... Benim cığLıkLı sokakLarımda. . oLu cocukLaRın elleRnde kan rEnqi Hayatım bEn biR bOyama kitaBıyım . . Seni sakLıycam inan; yazdkLaRımda cizdikLeRimde, $RkıLaRmda sozLeRimde...! OyLé ßir $arkı DinLémék İstiyorumki İntihara Té$ébus Ettirsin OyLé ßir MutLu OLmak İstiyorumki ßéni Hayata ßağLasın kirpi gibiyiz arkadaş hem sevilmek istıoruz hemde sevene batıoruz!! Sevme kızım yanarsın die soylerdi annem girme aşk kapısından guler sanaelalem dinlemedim ahh ah bu kafam!ah o gun bugundur aşk banayasaktır..! SanıRım.. insanLarın her sucunDa ßen vaRım.. gunaH uzun biR keRvan taa ucunDa ßen vaRım..! ßiLékLérimi kestim acıyor.. Kanım akıYor yawaş yawaş.. ßiLiorm oLuorm ama oLum ßana yakıŞıor. . NeFreT ve aCıNın biRLeşimiYim Ben aĞLaMak FeLseFeM oLduRMeK eĞLenCeM... Du$Lermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa oLunucek ßir$ey yokmu$ SiLdimanıLarımdan seni.. Hic merak etmiorum, sewio musun artık beni.. Kafam,ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz..! haYat nedirKi aNNe.? bir oYuN, bir MasaL değiLmi.? kırıLdı baq oYuNcaqLarıM. oMruM biTti, sevdaM bitti. beN hic buYuMedimki.! Cok İstediM HayatA toz pempE BakmayI AmA TozlarındA BoğulduM PempE YalanlarıN. KorkuLarımın İsimLeri Cok VarLığımın Bir AnLamı Yok..BoynumDa İpin İzLeri BiLeğimDe HayaLimin KesikLeri KıRdım DiyoSun ZinciRLeRini.. Evet, Kopekte CekeR kopaRıR ZinciRini.. KacaR o da ama haLkaLaRı ßoyNunda ta$ıyaRak! beNi beEniOsn maŞaLh.. isTioSan iNş..de ßırakın KanLarım Dursun Yerde . . quc aLıyorum onLardan Sadece __________________