benden nickler! (2)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- benden nickler! (2)
-
26-09-2019, 11:57:52YeteR ßu Defa ßu i$ ßitioR ...a$k Dediğin Tuzak Canımı Yakıyor... A$k'La SakLanßac oYnuorm !! En iisi icimdn 10'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...! ' Kác oLum wáЯ$á qozéé áLdm háyáTımıı coPé áTtm Tum RuyáLaЯ Káßu$ Y!né KoЯkuy0ruMmM..! qi† aЯ†ık qeCéLérImdeη kIrILaη kaLbImIη paЯcaLarı Saηa ßatmasIη qiT.. hoŞuma qiTméDi hayaTa kaTTıkLarı bu séRt aRoma.duZéLebiLmeq iCin baŞvuRduĞum her teDavinİn sonU koma. ßis éski sévqiLiYis...héя an ßaяısaBiLiяis...«'3 aLayına gitméyin kendinize GeLin ! pLatonik sevmeLer teseLLi etti beLki.. varLığın yanımdan hic gitmediki . Sebeb-i Hayatım duşte git yureğiMden sessizce... yorgunuMM gitmeleriN tumune.. CaResi yoq bu iŞin soNu qeLmes nefreTimin.. Herkes ula$ılmazı oynarken ßen Ya$ıyorum.. qecici doVmeSin TanRı ciZdi şekLini *...Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ, TatLı ßir Oyundu Oynadığımız Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin. qéL dérsém qéL qid dérsém qidmé yuréqin yoksa éqér rahat oL,o zaman izim ßédénindé . ßéni unutmana yétécék. yuReqimi hackLedn