Cok hoş kişisel iletiler :)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Cok hoş kişisel iletiler :)
-
26-09-2019, 11:56:47"kişiselse sanane ?? " "Girmezsem n’olcak?" "Kişisel ileti yok. Kişisel sorun var." "Bizim kişisel neyimiz oldu ki iletimiz olsun." "Bizim Kişisel bi olayımız olmaz" "Girdim, oldu mu?" "Kişisel iletiye hayır!Yaşasın toplumsal mucadelemiz.. " "Kişisel iletiye evet!Yaşasın bencillik, egoizm, narsizm.." "Kişisel iletinizin olamabilmesi icin once kişiligininizin olması gerekir" "Kişisel bir ileti yazın, sosyal mesajlar kışın daha etkili olabilmektedir.." "Bir kişisel İleti" "Kişisel ileti dediğin nedir ki? Yazarı" "Listedeki tasfiye nedeniyle zararına muhabbetler" "Bu alana reklam verebilirsiniz" "İletim yok yalıtım var ." "iletisizseniz, ileti Sizsiniz." "Fazla kişisel yazamam buraya" "Kişisel iletiyle kişiselleştirmeyenlerden misiniz" "Kişisel bir iletim yok, buna da şukur." "Ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağlar" "Kim vurduya gittim, gelecem" "Yazmıyorum kişisel ileti falan.Baskıya gelemem ben" "Kişi ile ileti-şim icin tıklayın" "Herkesin gorduğu ileti kişisel değildir" "Kişisel bir ileti yaz 3990’a gonder" "Bir porche alıp gelicem" "Ben sana cevrimici olamazsın demedim,insan olamazsın dedim" "Sahibine donmeyen isyankar bumerang" "Suruden ayrılan idealist kuzu" "i see online people" "İtiraf ediyorum: Winamp’teki unknown artist benim." καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм... ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм... кOІє віІє оІѕам Яаzıγıм γаиıиda оІмаγа... оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qoЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк... вuquиIєЯdє γєиі новім ѕєиі ϋzмєк кєиdіиі вuиа аIışтıЯ zоЯuм аЯтıк... ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..! ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ... υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ goиdєЯміŞsіи...віЯ Đuşuи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи Đuиγаγа иєfЯєтіиі кυѕмак мı γаda ѕєѕіиі кıѕıр ѕυѕмак мı Şімdi кєиdiиє віЯ γоІ ѕєς γаda вυ důиγаdаи ωаzgєς...! ѕєи аиса оиа вυиа Іаf γєті$тіЯ ‚ імај вОzυк віЯаѕ dєĝі$тіЯ ‚ нєЯ каdıиı аииєи мі ѕаиdıи Окυγυр каfаиı ваγа ві gєІі$тіЯ... єℓєşтιямє вєηι,вєğєη∂ιуѕєη тαк∂ιя єт...нσşυηα gιтмιуσямυуυм кαƒαηα тαкмα ѕιктιя єт... nasıl sensizliği ben yaratmadıysam,tadacagın bensizlikte benim eserim olmayacak...!!! duηuη нαтαѕιηι вαηα ѕσямαуιη dσğяυ уαηℓιş dιує αкℓιηιzι уσямαуιη cαℓιşιη кαяdєşιм gєяι dυямαуιη уαℓαηdα вєηιм dσğяυdα вєηιм вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα... Herzaman seninleyim dediğin gun bile yanımda yoktun.... bırakıp giden bir gun donmek ister !! bırak donsun ne kaybettiğini gorsun... "Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Donsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Omrunce Sevsende Boş... " Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım...! Gercek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım. İster siler gidersin, ister kalır omur boyu seversin.... Gideceğin yere beni de gotur sewgili sorana başımın belası dersin!!! Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe Alışırsan...Ya Sen Sevgilim Ummadığım Kadar Beni Cabuk Unutursan... Yerin kulağı var..benimde kulağım var.... ben yer miyim hayır yemeeem!!! Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Soyle Ve Git.. Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Icin Git.. Vazgececeksinki Vazgecilmez Olasın YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım .. ...bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak... ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hic bir değerim yokmuş...ağırıma gitti sevdiğim,beni hic tanımamışsın.. Git zaten bana bir elvedayı cok gorenin arkasından dur diyemem.. Vay be ! İcimizdeki cocuk da gayrı meşru cıktı ıηѕαηℓαяıη нαуαℓℓєяı вєηıм ѕαнıρ σℓ∂υкℓαяıмα уєтмıуσя...вєηıм нαуαℓıмı кıмѕє тαнмıη вıℓє є∂ємıуσя.... ' Sevdamı €n Cok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Cok Şey Wardı..! ßen Ciğer Olmaktan ßıktım..Siz Kedi Olmaktan ßıkmadınız mı İnanmıyorum İnsanların Suslu Laflarına...Beni Sevdikleri Zaten Yalan..!! кιмιℓєяι ναя∂ιя αşкιη єη уu¢єѕιηє ℓαуιктιя кιмιℓєяι∂є ναя∂ιя кι αşкιη єη уu¢єѕιηι νєяѕєη∂є αşşαℓιктιя... ' Goremezler... İzin Wermessem Uzemezler... Cozemezler... Benim Bir Duşum War ki Asla Bilemezler...!!! Vazgeciyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan!!.... nickini bile gormek istemiorum..oturum acmasan ii edersin,mailim sana agır mı geldiengelledim seni afedersin Oyuncakları Bırakıp Yureklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı.. Kalbimi gokyuzune actım sevgilim Gozlerinin pırıltısını yıldızlarda aradım... ++Soz bizde,beste bizde,taklit yok bizde,mevzuda takmıyoruz geri vitese +++suskunlugumuz korkumuzdan değil asaletimizdendir +++Gulu oylesine sevmelisinki soranlara dikeni yok diyebilmelisin ßu qozyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıckırıklarımı Helal Ettim Bile!! вιя ∂ιℓєк αgα¢ı σℓѕαу∂ı єgєя ∂ιℓєğιмι кαℓємℓє ∂єğιℓ кαℓвιм∂єη αкαη кαηℓαяℓα αℓℓαнιм вιzι αуιямα уαzαя∂ιм... Guldum Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar KaderimSe CekeriM, CilemSe GuleR GeceriM..! Yoklugunda Seni Ozlemem Gerekirken,VARLIĞINDA YOKLUGUNA HASRET BIRAKTIN. GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GuN GuCuM BiTeRdE İsYaN EdErSeM...BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GoMunnnnnnnnnn!!! Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$iN ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤.Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ cok sima tanıdım yuzlerini aklıma kazıdım adı anıldığında dostum dedim adım anıldığında tanımam dedi *ben bir insanı sevme cesaretini gosterdim ama sen insan olma nezaketini gosteremiosun Hani a$K Seni Yormu$tu...YoLun Sonuna Koymuu$tu..? Artık Ben WaszGectim...YaLnıszLıqı Sectim..Hersey Bitti..AnLasana.. Bu Kesin ...Zaten inancımısz Olmasa war oLmanın anLamı anLamsızLıktan Baska Bir AnLama GeLirmiydi? uSTu Sende KaLsın Hayat..Artık Benden aLacaın KaLmadı... Anlamı Yok Doğan Hergune Lanet Bu cocuk Sensiz Yapamadı AFFET SiLDiKLERiM vardir bir de, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR.. -αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє уяıℓıкℓαя oη ρℓαη∂α -zєкι cєνιк νє αнℓαкѕızıм вєηι вoуℓє ѕєνєη кızıη нαѕтαѕıуıм нιcвιşєу ∂ιуєη вι ¢uмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...ozηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz.... 'Kız MiLLeti Neyden Ho$LanIr ? Hem PiSkopaT OLcan Hem BiLqiLi. TaktInmI KoLuna YakI$acak. Kodunmu Duvara YapI$acak. Kız MiLLetinin Sozunu DinLeyecen AmA Yerine QetirmeyeCen. RomanTik OLcan Mum I$Inda TokaTLIyaCaN.!' ...Yine Bir Tek O KalacaK,Yaşanacak Yıllardan da Geriye...(L)Bir Tek Sevgi Olacak Bunca Telaştan Artakalan... ---OTeSi YaLaN--- Ben 'SeN SeN' die bittim oğLum ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN..!Ben Seni Yudum Yudum İctm oğLum,Hadi oL Eskisi Gibi oLabiLirsen !! BiR_GuN_BeNiMDe_KaRŞıMa_CıKaCaK_iYi_BiR_SeVGiLi_(H aDi_LeN) ·$3gece(S)YORLMUS oturur BASUCUMDA, YLNIZLIKSA UYUYA kalmış yatağımda, GOZYASLARIMBIR arkdştn ODUNC, aglayıp GERIVERCEGIM... Koptuğu Yerde Bırak !! Bu masaL boyLe bitsin.. Bir zaman HER ŞEYİMDİN !! Artıq hicbir şeyimsin....... ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє cozмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂uşмєує нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι.. A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßoyL€yiM !!! Ooofff n yaptm bn sna, nicin boguosn Yalan A$kınla..Can yakmaksa, yaktin iste.. İntikamsa, aldin iste..Bitirmekse tukendim biLe Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßunyemde..Sen koca ßir HİC oldun ßen'de, €ttiğin T€K cumle ile..! A$k'La SakLanßac oYnuorm !! En iisi icimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...! Ay deiL mewsim deiL '1 Omur' Gecti Sensiz.. Keşke boyLe sewmeseydim, ağLıorum caresiz..! Başka ellere sımsıkı sarıl artık sildim seni !Git ve bitir bu işkenceyi !Seni sana bıraktım ! YAĞMUR DUŞTU GOZLERİME...! SENI TANIDIGIM GUNE `LANET` OLSUN,SENSIZ YASAMAYIDA ELBET BIRGUN OGRENIRIM "YALANCI SEVDAM" Ãlëm Øyµñ Ølmµ§ §økÂkl® §Ã‚hñë Kac Taßut GomuLecek YeraLtına , ße ? Kac Kişi Gidecek HaberSiz UzakLara ? ~ KaC YaLan YıKacak GuvenLeri , ~ KaC Satır YazıLacak Haßer Kitaßına , ~ ße ? KaC DuA EdecekSin ALLAHA ? SenSiz`dè Du$ermi$ Takvimden GunLer DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SÂKin Qîßi GôRunCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLÂrIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄğLIcÄM..! MiLLet KuLhan ßeyi Olmu$ , Etraf| ßo$ ßırakt|k CakaLLar Dolmu$, ßizim Yuruduqumuz Gayri Mechul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuŞh . ßêñî Kã§mã ßøğmã ¥ø®mã KîtLêmê §ıKıñTı ¥ã®ãTmã ..! ¢øK §ø®µ §ø®mã Hã¥ãTıÕñêm ®zêdêñ ßî§ê¥ ¥øK§ã ®ãhãT$ız Êtmê ...! §µ§kµñkêñ ¢øk GûzêL§îñ ßµñµ ßøzm ...! sen+ben=biziz sen-ben=hiciz senxben=herseyiz sen/ben=bolunemeyiz eLLEriini biRak AvucLarimDa kaLsiN sen oL YaniimDa yiLlAr ómRúMú CaLsiin.. Kimİ aSkere gİder kİmİ Rast gehLe bİz aSkerden gehLdİk Şimdİ hayat terS geLe ^^ana^^ benİ aFFet hayat yaLLan dunya doLLan ^^baba^^benİ Uzme MekanIm yaLLan genCLigim haram ^^abi^^benİ uzme arkadaŞım SathTE kIz arkadaŞım kahbEEE oLmuŞŞ **кoşєує σтυямυş єѕяαя cєкєη,cαяşαƒ ραкєтι ¢євιη∂є gєzєη,¢αηı ѕıкıℓ∂ıмı α∂αм кєѕєη αşιк goяuяѕєη вєη! нαтιяℓα **уαℓηızıм, уαℓηızℓığıм вєηι ∂ιηℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ηє ναякι вυ şαякıуı ѕoуℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ιcιм∂єη вιя вυℓυт αкıρ gєcιуσя, уαℓαη∂α σℓѕα мυтℓυуυм вυ вαηα уєтєя ** вιя cєяcєνє αѕтıм σ∂αмα ιcι вσş oηємι уσк, ηє∂єη ∂ιує ѕσямα ηєує вαкѕαм ѕєηι goяuуσяυм ηαѕıℓ σℓѕα… **zєηgιηвιя α∂αм ∂αявιя ѕσкαgα gιямιѕ αуηι αη∂α уαη∂αη вιя ƒιℓσzσƒ gєℓмιѕ,zєηgιη α∂αм ∂ємιѕкι вєηвιя ѕєяѕєяι ιcιη уσℓ∂αη cєкιℓмєм ƒιℓσzσƒ∂α ∂ємιѕ вєη cєкιℓιяιм… **нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яuвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя. **¢єкмıѕ єѕяαяı gozℓєяı кαηℓı, уσℓ∂α уυяυуσя вıя ∂єℓıкαηℓı, вαкıѕℓαяı мαѕυм αмα вєℓαℓı, нαуαтα кυѕмυѕ ∂σѕтℓαяıηα ѕєν∂αℓı, уαяαℓı уυяєĞı, ∂ıкıѕℓı вє∂єηı, вσѕ gєzмєz вєℓıη∂є∂ıя ѕıℓαнı… **oℓuмuм єѕяαя∂αη кєƒєηιм cαяѕαƒтαη мєzαя тαѕıм zιναηα∂αη мєzαя cιcєgιм 3 мєѕє ¢ιgαяα∂αη σℓѕυη.. **кαℓıη кαℓıη кıя∂ıℓαя , ιη¢є ιη¢є ѕαя∂ıℓαя , ∂єяιη ∂єяιη cєктιℓєя , вιя кoşє∂є oℓ∂uℓєя . єѕяαя'∂ıя ∂є∂ιкℓєяι , ∂υмαη∂ıя cєктιкℓєяι , cσк нσşυмα gι∂ιуσя уαρışтıя ∂є∂ιкℓєяι. **ѕαтмα∂ιк ∂σѕтυмυzυ, ßιℓ∂ιк нαѕмıмızı..кαραтмα∂ιк єѕкιℓєя∂єη кαℓмış уαяαмızı. αкıтıяız кαя∂єѕ υqяυηα кαηıмızı..ßιℓѕιηℓєя кι : кяαℓℓαя oℓмє∂єη ßıяαкмαz тα¢ıηı... **вιя zαмαηℓαя αя∂ıη∂αη ßαкαя αğℓαя∂ıм $ιм∂ι ∂oηuρ αя∂ıмα ßιℓє ßαкмαм вιя zαмαηℓя υğяυηα ∂uηуαℓαяı уαкαя∂м $ιм∂ι $єяєƒѕιzм кιвяιт ßιℓє cαкмαм __________________