Uzun zamandir aldigim en iyi haber. 2 Ekimde yeni Hunter x Hunter animesi yayinlanmaya basliyacak. Duyduguma gore bu anime bir remake olacak, yani animeyi kaldigi yerden degilde en basindan baslatacaklar. Acikcasi ben boyle birsey yapmalalrini hem bekliyordum hemde umuyordum. Mangada su anda bu anime bittikten sonra baslayan Arc'in sonuna yaklastigi kanaatindeydim ve keske bu yeni Arcinda animesini yapsinlar diye dusunuyordum. Bu kadar uzun beklememizin sebebi Hunter x Hunter mangasinin yaraticisi olan kisinin baya hasta olmasi ve manga bolumleri buyuk araliklarla cikiyor. Bazi araliklar 1 yildan fazla surmustu, bu yuzdende animeyi o zamanlarda bitirmeye karar verilmisti, yoksa yillarca filler koymak zorunda kalacaklardi. Bir kac hafta once manganin yeni bolumleri yine uzun bir aradan sonra cikmaya basladi. Ama simdi mangada son dovuse yaklasiliyor, ve animeyi en bastan baslatarak dahada zaman kazaniyorlar, bence bu iyi birsey cunku eski anime yayinlanali neredeyse 10 sene olacak. Kisacasi Hunter x Hunter benim en cok sevdigim animelerden biri ve yenisi cikacagi icin cok sevindim. One piece ve Naruto gibi animeleri sevenlerde bu animeden hoslanacaklardir, burdan izlemelerini tavsiye ederim. __________________