DàLgà gecerim àmà kırmàm!! Ciddiye àLırım àmà kàpıLmàm!! нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуfιмιz вєуℓєя∂є уσк... ●●нєяşєуι oğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α oğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●● ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккuяℓєя hayaT kızqn Bir Boqa Ben iSé kıRmızı PéLérN !... Hэякєs вi βaтакŁıκта чa$ıO aма ваzıŁaяıмız qOкчuzuńє βaκιO.. GiDiYoRuM...aVuCLaRıMDa CaM PaRCaLaRıYLa ,KaNLa SiYaH DuVaRLaRa HaYaLLeRiMi YaZMaYa.. GuŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή ßnı cekemeyenLer anten taktıRsn ...x) ßana Hawa AtıCan Die K3ndini Kasma Damarındaki kanın ßiLe ßana HasTa!!! herkesin uc kişiliği vardır;ortaya cıkardığı,sahip olduğu,sahip olduğunu sandığı kisiLik karmaşası yasamıyorum. Arayıs iChinde de deiLim. sadece dengesizim..!! oLması qérékéLér zaTén yanımda oLması qérékipTé yanımda oLmayanLar kimin umurunda??? Nê KrÂL’ın qîDêRîM Nê ÂLaYıNÂ,ßî DuRuM VÂR$ KrÂL’ıd qêLîR ÂYÂqım ÂLÂYıDÂ!«« aCımıcakSın aCıncak haLé duSérSin , aqLamıcakSın aqLanacak haLé duSérSin , Sonunu sén yazCakSın yokSa yazıLcak haLé duSérSin.. coq sıqqın ! coq bıqqın ! qerqin ! usqun ! yorqun ! ama hLa ya$ıyoo ! =( Kravatı takıpta ceketi qiyince adam sınıfıNa mı qirdin snce ? aDam oLmak icin once yureK sonra biLek qereKio bnce Yaşamaq icin ßir NeDeNim warsa ßiLesin qi oLmeq iciN 2 nedeNim war! Sna ''qiT'' demiy0ruMmm..Ama ''kaL'' demek te qeLmiy0r iCmDeN.. Değer vermek sadece matematikte işe yarar..! KayBoLsam... hiC oLsam... yada ... hiC oLmasam .. ? ßana hiC inanma yaLancıyım! Oturup ßirşey anLatma aLaycıyım!! Sénin yaran ßana değmez canım…ßénimle oyun olmaz mızıkcıyım!!! uMuda kuRşun sıKsada oLum,unutMa umuDa kuRşun işLemez guLum… Her Sôzcûqû Denedim Seni AnLatmak iCin.. ya onLar AnLatamadî Seni Ya’da Sen onLara Yetmedin.. Ben’ki Konu$mayî Bu kadar Seven , ßoyLeSine Laf Cambazî , Bir Tek Seni Tarif Edemedim. “SadakÂt” mıydı zamana yenilen...Yoksa”Zaman” mıydı ihanete buyur gel diyen.. ßi ωαяmıšım ßi чħøqmυšum.. ("●")..кαLвiiм ανυcυмα ѕιgмιуσя αятιк αййзз..("●") ' TopLa Onumé Attıqın ßozuk SozLéri ßén ßunLardan Annamam..! BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA = neFreDim aŞqımı aŞtı bu qeCé sen gittin geLmedin deişen bişe oLmadı beLLi ki bu gidiş bana zerre kadar koymadı ..!! xD HaYaT MaTRoCk HaYdi KuDuRoCk ! xD yorumlarınızı bekliorum __________________