Sécc. .ßeğénn. .caL xD
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Sécc. .ßeğénn. .caL xD
-
26-09-2019, 11:49:57buRda etiKet gecmeZ. ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar, buRası "Turkiye" Yok oyLe! değiLim siZin qiBi oLmamDa qokDéLenLerDéN tukuRuCém suraTınıZa aLayIna x) baZén kaDéRi beLirLér yaZı yaDa tuRa. . giderim bu diyardan yureim bana kalmışsa... (!) Bilip soyledikleriniz yasadıklarımı ifade etmez.. Ya$amayI cok seviyorum, bana bula$mayan herkesi de cok seviyorum =] kırSanDa birCok kéZ kaLbimi faRkeDér mİ séRseRy ? inSan oğLu naNkorduR değer weRmez kimseye .,bende inSan'm sonucta fasLasıNı bekLeme . . Oyunun adı aşk,kan ve gul - Sen katilsin bense maktul - Cek hancerini son kez op ve beni oldur..* kaLßine zorLa oqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ] né oLDum deme ne oLCamDa déMe . . ne oLuyo naaNn Dé.) ehuhueh xD no paniC, no heyCan, béN koyCam séN susCan xD Kendi mutLu dunYamda muDsuz yaSıOm ben... Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır. . Alayına Y.O.L xD CeHenneM boş. . . BuTun ŞeyTanlaR buRda x) kimiN eLinDéSin, unuTuLdun mu seNDé sinSiCé, coZum senDé cNm zoR mu qéLDi bu sonsuZ biLmeCé ? *taNrı hepiNize birer yuz weRmi$.. ama siz oNu ba$ka yuZLere ceviriy0rsunuZ. CizGiLere BaSmaDan YuruYen inSanLarDAnım. İtLe kopekLe uğraşıcak vaktim olsaydı veteriner olur inSan qißi qoRunen haywanLarı tedavı ederd*m.. tanrı DeiLim ama taPanLar war. cahiL DeiLim ama sewmeyi biLmeyişLerim war. meGaLoMan DeiLim ama BUYULEYİCİ bi béN vaR.. - aRTiSt mi??. DeiLim ama ''muhte$em oLMAK'' kanımda war...^^ dIş goRunuŞumLé yaRqıLama - yuRéqimLe aLqıLa taBi yuReğİn vaRsa. ArAmIoRuM kImSeYı olMaSı gErKnLeR ZaTeN YaNımdA..yAnImDA OlmAyIp gidEnLer kıMn uMrUnDa... basTım muhRu goRecek gununu xD umuRsamas tavRımın hasTaSı oLun x))) Beni Seviyo Musun Dedim,Olesiye,Dedi İspatla,dedim,Gitti oldu ENAYİ ( asdassdas ) senİ sevioRum saNa taPioRum . . saLaq şaKa yapioRum x) TakLitLErimden Sakınmayın Cunku Bana uLaşamıcanıs İcin Ancaq OnLarLa YEtinirsinİss x))) DnYaYa Téq ArmAqaNm OrtA ParMaqıım kRaLına yoL veRén aDam soYTaRısınImI duşunEcek. paRcaLaRı kayBoLmuşh puZzLé giBisinİz.kimİnİziN kaLBi,kimİnİziN ruHu,kimİnİziN,kimİnİziN beynİ yoK =)) seN du$unursun, Ben uygularım iŞte farKımıZ Bu! Sussss! Adam oLmak susmakLa başLar. Sus ve itaat et! benİ eleŞtirceNe beYnİnİ gelİştiRRR xD boşvEr benİ aLdıRma - bEn soylErim takıLma ! aŞk deniLEn meYdanDa goruŞurus nasıLsa x)) saNma Ki peK de maSum,oyLE buyuK konUŞma,aşK dedİğin o yoSma - takaR boYnuna taSma. qİt dedİm sAna giTmedin - biTTi dedİm anLamadIn - yaPıştın baNa cıkmıYoRsun,senLe bu dunYa bİr kabUs. Sende hic gurur yok, Sende hic kişilik yok, Laftan hic anlamıyorsun, Yapıştın bana cıkmıyorsun ! uzak olsada yerin...ben genede seninim =) sus ne olur konuşma gerek yok yalanlara, ne yaparsan kabulum alıştım oyunlara. .a$k --> en buyuK YaLan … a$iiK --> en apTaL InsaN … [ Ltfn aKiLLi oLaLim ve YaLanLara inanmaYaLim] xD SeninLe yeniden doğdum kayßoLan ßi ßeni yeniden ßuLdum.. Kıyamet KopcaKsa qeLisn Beraber KopaLım Acılımı şoyle YALNIZ OLMA KORKUSU (Y.O.K.) .ιl[»тυякιѕн вєвιѕн«]lι. oLmeyi coqTan gOze aldıqTa yaNımızda kİmLeri gOtureceğimİzi dUşuNuyorUz. kutu kutu pense elmamı yerse icimdeki cocuk geriye donse... xD HÂv GÂzI, Térkos Suyu KrÂlIn mÂdéñ Suyu (: sévqim ßuyudukcE ßén kucuLdum cocuK oLdum. héR$ey yaLan oLmuş ßu diyaRda - ne saNa ne ßana yer vaR ßu oYunda. kaRanLıktAn zEvk aL… hAyaTtAn aLAmaZSn! Ne tuhaf değil mi? İcimi acıtan da sendin, Acımı dindirecek olan da... Vazgeciyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan. cok ******** goRdum ama hİcbiRİ senİn kdR pRoFesyoneL değiLdi.. iZiN v£R qid£yiM oLum£…BKTıM YeTeR q£Lm£ uSTuM£. ßos hayat kimine qoRe hos hayat ! AranıLan TeseLLıLer Neden Hep mesquLe Dutsu… [v€fAsIzLaRa KalDıYsA ßu YuReK İ$i ZoR OlsA g€r€k] Aşk oLunCa konu..geLmiyo sohBetin sOnu. né zaman sOn basaMağa qeLsEm qitmiŞ oLuyoR gécéLeRce beKLedikLerİm. sİyah beYas biR fiLm giBiydin - heRkez uyuRKen isLedİğİm. | NeYdi KoPan İciMden...| ߀n ߀n değ!L!m $€n yAnımDa yoKk€nn. kéLam yétér mi sandIn ka¢ pakét tutun ßitérdé dérdi ßitméz insanIn . yaşamaK anLamaksa aNLadığın kadaR yaşaRsIn. anLayana. Ñé yàñıñızdáyım ñè dé kàr$ıñızdá bèñ hép kènárdàyım ! VarLiğimda Kıymetimi BilMéYéNLéRi YokLuğumLa TéRbiYé éDéRim.! doğaRkEn ağLadIk yaşaRkenmİ guLucEz. sén heRşey değiLsin aMa sensİz heRşey biR hİc. yα вєи fαzLαyıм вu duиyαdα yαdα вu duиyα sєиsiz fαzLα вαиα 'Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...' Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın AnLa. aTasını tanImaYan iT peşİnde gezeR. her$ey icin cok gec demek icin ßeLkide coq gec... SusuN ..! / KonuşmayıN / / Don'T SpeaK / DIDIDI yapmayın be! yeter! Ne ypsM oLmuyor anLsana ßu kaLp sNN iciN caRpıyoRRrr... Sattım a$kı Sende kaLsın, TaLißim Cok Sen yaLansIn. . İstiyorsa oLe oLsun ßir Dudak ver Ustu KaLsın. KiM SéVDi SéNi BéNiM KaDaR iSTéMéM SéLaM'ıNı, aRTıK YaNLıZıM aLDıM YoLuMu aNLaDıNMı. LaNéT éTTiM YaSaDıĞıM oNCa aSKLaRa SaKıN DoNMéYiN GéRi KuSKuNuM BaKıSLaRa ! aşkInız maRkaLaRLa endexLi 2oo8 modéL yuRek kaC $ ? Bizi BizDéN Ba$Ka KimSé iLgiLénDirMéz KimSéDé BizimLé iLgiLénMésin GéRékMéz . . SiteLere Gir Hadi pRofiL OLusHtuR PaRa EdeRmi RuhuN KaCh KuRushTuR ßi deRdmm waR DeRmansısdR..ßi A$kım War UmitsiSdR.. oYNAdıGın Oyunmu$$ ߀n OYUNCAKTIM... Unutmq iStedm Ama iNan OLmadıı Hijj ßi$ein AnLamı kaLmadıı!! nERDEN ßiLeßiLrdm zaLimm ßir eLvedaya GideßiLeceini.. ßen oLe ßi yaRGıc aRıoRmqi sefkLmm seNi ßana oMurßoyuu MaHkum eTsnnn>> Şimdi dersaneli olduk! Cevap anahtarını doldurduk! Yine yetmedi netimiz! KAHROLSUN SINAV SİSTEMİNİZ Ya$Lanarak DeğiL Ya$ayarak Tecruße KazanıLır ... Zaman İnsanLarı DeğiL ArmutLarı Olgunlastırır... İчi niчεtlεяiмi мε$gule ωεяdiм... Alın bu tum sevgiyi ben yalnız bırakın. cEk eLLeRinİ haYatImdan . . qİt. sahte olan herşeye pai pai. ruhsuz bedeninle sana iyi danslar. YaRattıĞıN M€L€Ğin €LL€RiNi BıRaKMa... ~√V^√~√V^√V'^~hani senin icİn atıYodu ya----------------bak durdurdum x)) oLmeyi ßiLe ßeceremeyeN aptaLın teKiyim..Canım acı0r...ßıcakLa yanmadı ßenim caNım...en c0k sizin cekTirdiqiniz acıLar caNımı acıTı0r..CANIM ACIORRR..! Goz cukurLarmda uyuyakaLmş 1 bebeksin,bnde ninni'nim. . Bu sOndu// dunyamda Séndén kaLan hicbi$éyé yéR yoq Artıq ..! ho$caqal alı$qanlığım ** Seni bıraqtıM dELi kIzım uYan soyLenenLeR yaLan. KeLimeLere anLam yukLemekten Vazgectim AnLatasım yok, anLayasım yok... OyLesine işte.. TadiLatta kaLbimin bo$ beyaz sarayLari katLanmayi biLmeyen a$kı cekemez.. a$ka mahkum oLmu$ garip guLemez!.. † iNtihar étti ; Hayallérim † Al senin olsun, bende ne varsa, istemem mutluluğu senden uzaksa.. Oynama kırık camla cizer, etme coluk cocukla muhabbet iCine *****!!!! eLimi tuT vE Yaşa HayaTı YaşaMak G i b i . . OzGurCe ! TΐгУαkΐ οŁduм αгťık βu DeгDe ! . . .yuR€qimd€ki c€nq€LLi iqn€. . . ADım AttıqıM Duz YoLLar cukuR oLmu$.! İKimiz meqer Cokmuşuz ßu resme. kuzuLar ıcın aqLaYan kurTLarda wardır haYaTTa. Bu OyunLar Yordu Beni.. Sen OyunLarını Kendin Oyna Artık.. Oyun Bitti..! Kusursuz Olsaydık Baskalarının Kusurlarını Bulup Cıkarmaya Bu Kadar Meraklı Olmazdık ! ßu qozyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıckırıklarımı Helal Ettim Bile!! Şehre lacivert gibi yapıştı yağmur!! Dertlerimle başBaşayım.... KİM SEVDİ SENİ BNİM KDR istememem selamını artık yanlızım... Pişmanım Herkezi İnsan Sanıpta Sacmaladım... Ne İstediğimi ßulamadım Hala ßi Yanım Cek ßi Yanım Kal Der... ßıktım Herşeyden SEnin Yuzunden Kahretsin... 4 duvar arası bana mesken... Yalnızım ßak Anladım Sevgiye Ac Sevgiye Muthac sSAna BENden bir soz kim sevdi seni bnm kdr.. aAşk mı dedin bna? SACMALADIN! şŞimdi qit istemiyorum qelme Sakın... guLLeRim devRiLiyoR gencLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL... insanLıqK oLdu ..! katiLi ; menfaaT ! yoqK oLmayı qozZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK ichinn ! aşqKı tekRar istememM ! ziyanN ederRsinN !! yaLnızLıqın adamıyım ! anLa ßeniİ ! Sen Doğruları Hic Sevmedin ki Utanasın... HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq Dédİm UmuT DédiLér Onu Du$uNméq DédiM Olméq DédiLér OndaN AyrıLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENİ SoLédiM! SaKıN BiRgUn dUşLeRiMiN En kArAnLıK YeRiNdE CıKıP GeLmE…SaKıN GeLmE GoZyAşLaRıMı sIlMeYe eLlErInE KaNıM BuLaŞmAsIn ya biR yOL buL,ya biR yoL aC, ya da yoLdan cekiL ! sawuRsada batıRamayacaK gemiLerimi fıRtınan !! Once sen sev sonra ben =)) aTsam ónúne Seevqímí baqrínaa baSMaz’míSín? Tam Sarildim Sen Darildin! Cok Nazlanma Yar Usandim! Sen 1 Adim ben 1 Adim! Ortada 1 Yerde Bulusalim =) Hayat bir PC oyunuysa şimdi bolum gecme zamanı. a$k biR kumssaaati qibidir kaLp doLarken beYin boşaLır =) kaLbimi caLdın seni mahkemeye wereCeimm nafaKa oLarak kaLbiMi isteYeceiM x))) love beni loveYim seNi =) deLiyim diy0rumDa iNanmıy0r kiMse deLi oLmasam sewermiYim deLice weriRmiyim caNımı oLumuNe sewinCe boyLe tanımLanır deLi işTe a$k kaLbe qirdiği zmn akıL seyahaTe cıkarmı$ =) yarınLar hep qsL oLjak derLer 0ySa buqunLerde dunLerin yarını diiLmi ?? beNden ayrıLmışSın ii haBer bir qsL buLmuşsun ii habeR bnDe bi yakışıkLı buLdum nabeeeeeeeeerrr !! =) =) iNat etMe yağmur bnDen fazLa ağLayamaSSSınn !! S]ewDikL[e]riM araSı[n]da eN [S]ewdiğ[i]m kiM biLiy0rmusu[N] !! =) asqummm=) mutLuLuk bir osLem cekmeyi biLirsenn beN bir başbeLasıyım kurTuL kurtuLabiLirsen =) tuZdan bir ewİm şekeRden bi sefqiLim warDı oLan oLdu=)yaqmur yaqdı =)=) uC harfi yan yana qeTirmişLer qencLerin başına derT etmişLer =) deLiLik qencLiğin dosTu akıLLıLık yaşLıLığın susudur =) ____oOo qosLer bakı$Lar ßitirDi ßéén! -zaman yok, mekan yok, hicbirşey yok... -gencım... mutsuzum... umutsuzum... -..RuHuM DaR SoKakLaRdA.. -/biteRmi sandın deRtLeRin .. yeniLmesen hic buyumezdin!! -siL baştan başL*** qeRek bazen!! ( bi başaRabiLsm !! ) /dayan yaLnızLıqım/ ___boş boş___?? __________________