Bence Aradığınız Turde EN KALİTELİ LAF KOYUCU Nickler Olabilirler..!
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Bence Aradığınız Turde EN KALİTELİ LAF KOYUCU Nickler Olabilirler..!
-
26-09-2019, 11:49:29HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK HADDİNİ BİL YETER oralarda benden yok bi duşunsen anlarsın...buralarda senden cok var gorsen şaşarsın.... PARCAları kaybolmus puzzle gibisiniz..kiminizin aklı kiminizin ruhu kiminizin kalbi yok.. herşey eskisi gibi olsaydı hala hata yapıo olurdum.... senden nefret etmenın hic bu kadar guzel oldugunu farketmemıstım...farkettırdıgın icin saol... SON ZAMANDA HERKESİN DERDİ BEN OLMUŞUM...demekki zamanında iyi koymuşum Sana değer verip aşkı bulacağıma X'e değer veririm Y'yi bulurum daha iyi... yanımda olması gerekenler zaten yanımda...defolupp gidenlerr kimin umrundaaaa?? itle kopekle uğraşacak vaktim olsaydı veteriner olur, insan gibi gorunen hayvanları tedavi ederdim ! Sen duşunursun; ben uygularım! işte farkımız bu! cok ******** goRdum ama hİcbiRİ senİn kdR pRoFesyoneL değiLdi.. ~√V^√~√V^√V'^~hani senin icİn atıYodu ya----------------sen oyle san gerekirse durdururum ! Kardan adam olur, senden adam olmaz... Herkes Dostum Olamaz..Hayat Benim Kimse Karışamaz,Aşka Gelince Bir Kere Sevdim Bir Daha İşim Olmaz..!! if i had known,i wouldnt waste my life for you.. ßilseydim, omrumu senin icin wermezdim.. Zormu GeLdi Adam Gibi Sevmek..!! There's just too much that time cannot erase Zamanın silemediği cok fazla şey var Hayatımdaki "Geri Donuşum Kutusu" hic acıLmaz benim.. Tek bildiğim, bikerede siLdiqim!! anca mİğdemİ buLandIrırsIn ßu saatten s0nra. kac qun surmuş ne farkeder senLe herşey omre ßedeL warsın herkes ßizi k0nuşsun ßnm 0Ldun ya ßana yeter ..! Playboy olmaya calışırken kızların playstationı olanlar..! KOMİKSİNİZ! adiLiğine boncuk takta nazar değmesin!!!.. :d Uğruna olmedim..Uğruna olunecek sandığım biri icin yaşadım hep! BirGun PİşMan oLupTa DoNerSen Geri... GoNuL KapıM acıK. AmA N*H qiReRsiN İceRi...!!!! Kendini bi b*k sananLar.... Gercekten Sandıgınız Gibisiniz... zмηιη∂α кiмℓєяi ѕєνмiş кiмℓєяє ∂єgєя νямιşiz αѕℓιη∂α нic нαкєтмєуηℓєяє "CANIM" ∂ємişz(!) Ne Kimsenin kopeği olduk nede başkasının kopeğiyle muhattap olduk...Uzaaaaa! Canım ßiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ? KuzuLar Icin Aglayan Kurtlarda vardır Hayatta ...!!! Hayatına Son vereceğim KURŞUN kadar DEĞERLİ MİSİN acaba? Daha oncede soylediğim Gibi ALINTI ve KENDİ OLUŞTURDUĞUM Nicklerden paylaşıyorum... Bilginize... __________________