Yine Husran...( Fullmetal Alchemist: Brotherhood)
Anime Manga0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Yine Husran...( Fullmetal Alchemist: Brotherhood)
-
26-09-2019, 11:47:38kastım Fullmetal Alchemist: Brotherhood. İzlemeyenler okumasın ya eleştirim yuzunden onyargılı izlersiniz yada sonunu anlatdığım icin hevesiniz kacar hic izlemezsiniz. İzzlemenizi tafsiye ederim benim notum ilk 4 sezon 95%. Muhteşem giriş yaptı. Konuda cok guzel mantık uzerine oturtulmuş. Ama anlayamadığım toparlayamayacağı kadar konuyu niye okadar dağıtıyor. Başda kotu karkteri okadar guclu yapıyorki sanki kimse dokunamaz - Ki zaten dokunamıyorlarda. Sonra animenin sonuna yaklaşdığımızda iyi karaktere oraya kadar gormediğimiz gucler veriyor. eee kardeşim boyle bir şeyin vardı baştan kullansana. Dağıtmakdan kastımsa insan veya ruh cağırma yaparken altın dişli profun yanındakiler bedel olarak yok oluyorda, bizim 'baba' yaparken edward'lar kaybolmuyor. 'Baba' merkez binanı ışınla yok ederken 10larca ard-arda duvar toz oluyor bizim Al'ın muhru silinmiyor. birde kendinden kopardığı 7 gunah yok edildiklerinde gucleriyle birlikde niye kendine donmuyor. Hadi oda olmuyor diyelim en sonda yenildiğinde icinden kac ruh cıktı -100lerce onlar bile ordakilerin hepsini oldurmeye yeterdi ama o noktaya kadar bile ortalıkda mal gibi durup canlarının yok edilmesini bekledi. Beni isyana surukleyen en buyuk etkense Fuhrer'in yenilgisi. Greed 18-19 kez oluyor, Lust 10-15 kere kul oluyor, Preed aslan tarafından parcalandıkca parcalanıyor ama yine kalkıyor, tembel olan kac kere kazığa geciyor, diğeri yine aynı şekilde. Peki ozaman iclerinde en yetenekli olan WRATH'ın niye daha ilk kılınc darbesinde can hakkı bitiyor. Hep sanki cocuklara hitap eder tarzda bitirmeye calışıyorlar - bakın cocuklar iyilik boyle birşey, hep en sonda iyilik kazanır, sizde hep iyi olunki kazananlardan olun. HAYAT ACIMASIZDIR BİRAZ GERCEKCİ OLALIM. KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM NEZAMANA KADAR HAYALDUNYAMIZA SIĞINICAZ. __________________