Hazinem mi? Eğer istiyorsanız, onu almanıza izin vereceğim. Arayın. Hepsini o yerde bıraktım! (Roger) Ozgurluğu arayın ve dunyanız gozlerinizin onunde uzanmış duracak. Eğer sonsuz bir hayal ruhlarınıza rehberlik ediyorsa, onu fethedin! Bayrağınızın arkasından inancınızı taşıyın! (Gold D. Roger) Ben Korsanlar Kralı olacak adamım.(Luffy) Eğer hayatını riske atmassan geleceğini kuramassın.(Luffy) Sen shichibukaisen o zaman bende hachibukaiyim!!!(luffy) Bu bayrağın kime ait olduğunu bilmiyorum,ama bir korsan bayrağı oylece yere atılıp ustune basılıp ardındanda gulunecek bişey değildir!!! O inancın semboludur. !!!(Luffy) ..sanji et.. (luffy) Mucizelere ikinci kez olmadığı icin oyle denir. (Bon-Chan) Korsanlar şeytan ve Denizciler melek mi ? Bu şartlar tarihin akışı boyunca surekli değişti.Barışı hic gormemiş cocukların ve savaşı hic gormemiş cocukların farklı değerleri vardır.Neyin doğru neyin yanlış olduğunu belirleyecek olanlarda onlar! Bu bolge en tarafsız bolgedir.Adalet galip gelecek diyorsun değil mi? Evet bu doğru! Savaşı kazanan adalet olacak. (Doflamingo ) Aşcılık tanrıdan bir hediyedir. Baharatlar ise şeytandan.Ama sen fazla baharatlısın. (Sanji) Gercek bir erkek, bayanların yalanlarını affeder.. (Sanji) mellorine~ mellorine~ kso marimo, kso tako. (Sanji) Bitiremeyeceğin savaşı başlatma. (Sanji) Olmek zorunda kalsam bile, bir kadını asla tekmelemeyeceğim! (Sanji) Hata yapmaktan cok korkarsan hicbir şey yapamazsın. (Sanji) Hayatın dolambaclı yolu kotu değildir. (zoro) Guclu kılıc kesmek istediği şeyi kesen kılıctır. (zoro'nun hocası) gercek arkadaşlık icin birbirini ne kadar suredir tanıdığının onemi yoktur (Mr 2 / Bon Clay) Bir erkeğin savaştan kacamıyacağı anlar vardır o anlar ise arkadaşlarının hayallerine gulunduğu anlardır. (Usopp) Cok Guzel ve Guclu Bir Bayan Kılıc Ustası bir suru Et Getirdi. (Usopp) Ace sana iyi bir baba olabildimmi. (white beard) Sengoku beni engellemezsen akainuyu oldurebilirim. (garp) Bir insanın ozgurce denize acılmasına ne engel olabilir. (Dragon) Korsan korsandır. (Zoro) Hız ağırlıktır.Sen hic ışık hızında tekme yedin mi ? (Kizaru) Bir tatile cıkacak olsan nereye gitmek isterdin ? (B.Kuma) Denizciler, ne pahasına olursa olsun bir korsanı oldurme durumundadır. Ama ben Korsanım keyfime gore adam oldururum... (yasop(usopun babası)) Yuzlerce Silahla Donanmış Olsan Bile, Bazen Bir Adamın Yureğindeki İnanc Mızrağına Karşı Koyamazsın... (Kızıl Bacak Zeff) İster bir kedi yavrusunu tekmeleyeyim, kulaklarını koparayım, masum insanları katledeyim... Dunya her zaman beni affedecektir. Nedeni mi soruyorsun? Cunku ben... cok guzelim (Boa Hancock) Dunya sana karşı iyi davranmadığında bununla başa cıkabilmelisin (Zoro) Yaralarını yalamak icin kacan kopeklerin adaletten bahsetmeye hakkı yoktur. (Crocodile) Sizin gibileri eğlenirken gormek midemi bulandırıyor. (Dunya hukumetine hitaben) (Crocodile) Beyazsakal'ı ya da Roger'ı yenemedikten sonra gozyaşlarını yutmak zorunda kalan insanları saymaya calışın... ve denizde onlardan binlercesini bulacaksınız. (Sir Crocodile) salyangozları duşun (usop) bi gun seni kesinlikle oldureceğim. ~zoro luffy'e~ "Thank you...for loving someone like me...Thank you!" - Portgas D. Ace "I have no regrets about how I lived my life...!!" - Portgas D. Ace. Gucsuzluk gunahtır. (Crocodile) Bu gemi durmayacak... Biz ise sadece bu akıntıda suruklenen yolcularız.Eğer erkekseniz, gelin hep beraber ruyalarımızı gercekleştirelim (Buggy ) Bir adam, kesinlikle doneceğine bir kere soz verdiyse olum bile bahane olarak kabul edilemez(Brook) İnsanların Hayalleri Asla Bitmez.(Blackbeard) Sadece bir kol (Shanks) Sizce insanlar ne zaman olur?Bir silahla ateşlenmiş kurşunun kalplerini deldikleri zamanmı?Hayır..Tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandıklarındamı?Hayır...Zehirli bir mantarla yapılan corbayı ictiklerindemi!?Hayır!!..İnsanlar...Unutuldukları zaman olurler.(Dr.Hiluluk) Dunyadaki en buyuk kılıc ustası olmaya karar verdiğimde hayatımı coktan bir kenara attım.(Zoro) Bir kılıc sadece gucle guclu değildir.(Mihawk) One piece gercekten var!!! (edward newgate/whitebeard) WB: Kolunu alan ne tur bir duşmandı? Shanks: Onu yeni cağ uzerine bahse yatırdım. Luffy: Robin'in duşmanını cok iyi anlıyorum, Sogeking! O bayraktan yanan bir meşale istiyorum ! Spandam: Dunyayı kendinize duşman edince, hayatta kalabileceğinizi sanmayın! Luffy: BAHSE VAR MISIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!! Sogeking: Keskin nişancılar adasının nerede olduğunu bilmek istiyormusunuz? Chopper ve Luffy: Evet! Nerede? Sogeking: Kalbinizde... Zoro : KAPTANINA OLAN SAYGISINI KAYBEDEN BİR TAYFA COKMEYE MAHKUMDUR.. Zoro : Yaptığımız şey cocukca bir korsanlık oyunu değil!! Arlong: Kesinlikle işe yaramazsın... Ne kadar zavallıca.. Boyle zavallı bir adam onların kaptanı mı ? Sana gercekten kızıyor olmalılar. Niye senin gibi birini kurtarmak icin hayatlarını riske atıyorlar? Gurur duyamayacakalrı biri niye onların kaptanları olsun? Ne yapabilirsin? Luffy: SEni mahfedebilirim! Sanji: O zaten belli, seni baş belası. Zoro: Kendini oldurtursen, seni oldururum! Alıntı. __________________