Nasıl da gecip gittin yanımdan, Hicbir zaman yanımda olmamış gibi. El gibi... Oysa ben kendimi hatırlamak icin, Unutmuyorum hÂl seni. Emre GOKCE / Dun ‘‘AŞKMERAN’’ kitabından...
Ya yureğimi terk et! Ya da sensizlik de dÂhil her şeyi al gotur! Bana aklımı helal et! Emre GOKCE / 20 Dokuz ‘‘Beni ruyanda gor!’’desem beddua gibi gelir şimdi sana. Oysa sen değil miydin uzerime dokulmuş toprak gibi yanımda ve kokunla sıcacık uyuyan? Emre GOKCE / An Ozum yok, Gecmişim kayıp belki. Senden sonra her şey bir uveylikti. Ve sırf bu yuzden yazmadım oz gecmişimi. Oz gecmişim, Gecmemiştir benim… Unutulmayı Unut +'k. Yargah | Yunus Emre Gokce Değdi mi gittiğine? Elin... Gozun... Tenin... Değdi değil mi gittiğine? Emre GOKCE / YargÂh kitabından... Ama şahsen değil mi? Butun gidişler şahsen. Butun hamlelerde ‘‘şah’’ sen. Mat bir renktir tenim. Mat edişlerinden bilirim. Emre GOKCE / Ten / YargÂh kitabından...
Geceleri yastıklar, Sabahları aynalar optu en sevdiğinin olusunu. ...Hissetmedin mi?
Emre GOKCE - Sonra... Sevgilim... Biliyorum, Biliyorsun: Ayna kırıldı, Yuzun değişmedi o guzelliğinin yuzunden. Yokluğunla yaşamaktan hic kimseyle olemedim... Sensizlikte olmekten hic kimseyle yaşayamadım. Yandım ve bittim... Ayrılığının cinayetindendir bu suskunluğa kesik dilimle yazılan adreslerim.
Tırnaklarının arasında ayrılığa dair izler, ‘‘Hoşca kal’’dan kalma darplar aradılar teninde. ...Oysa ki en cok gecmişle boğuşmuştur,duşunmediler. Dun gece evinde olu bulundu aşk,gizleme! İtiraf et! Sevdin sen de! Emre GOKCE - Sonra...
Ortalama gunde 1 Emre GOKCE mesaj