One piece senaryo tahmini
Anime Manga0 Mesaj
●51 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- Anime Manga
- One piece senaryo tahmini
-
26-09-2019, 11:41:48One Piece Yeni dunya hakkındaki duşunceleriniz nelerdir? Yankoular, Shicsibukailer , Supernovalar ve Hasır Şapka tayfası. Bunların yeni dunyadaki yerleri ne olur sizce? Ben 1-2 tahminde bulunarak başlayım; İlk olarak Palyaco Buggy nin ultra kotulerden oluşan guclu bir tayfa kurup kendini iyice geliştirip ciddi bir rakip olacağını duşunuyorum. Hatta One Piece in son bolumlerine doğru Shanks ile dovuşup onu oldureceğini duşunuyorum. 4 İmparatorun yeni gelen Supernovalar ile ozellikle Hasır şapkalarla cok uğraşacaklarını ve 1-2 tanesinin yerini kaybedeceğini duşunuyorum hatta bunlar Kaidou ve Big Mama olur. Shanks ve Karasakal yerlerini korurlar. Kid korsanları Karasakalla işbirliği yapabilir ve bu iş birliği denizcilere buyuk darbe vurur diye duşunuyorum. Luffy ve Law iyice samimi olurlar hatta Law gemisini ve tayfasını kaybedip Luffy'nin tayfasına bile katılabilir. Law tayfaya katılmasa bile en az 1 kişi daha kesinlikle tayfaya dahil olacaktır. Sanırım aklıma gelenler bunlar. İyice sacmalamış olabilirim ama şoyle bir duşunduğumde aklıma bunlar geldi ve yazmak istedim. Herkese iyi forumlar. __________________