Animelerin sonu
Anime Manga0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Animelerin sonu
-
26-09-2019, 11:40:10Naruto,One Piece ve Bleach gibi uzun animelerin sonu sizce nasıl olacak? Tartışalım hep beraber Not:One Piece bildiğim kadarıyla devam ediyor Naruto da oyle fakat Bleach'ı bilmiyorum Ayrıca duşuncelerinizi benim yapacağım gibi başlık altında yazarsanız sevinirim bitirmediğim animeler var daha Ayrıca mangadan spoiler vermek de yasak animeye gore yorum yapıcaz Naruto Bence sasuke olecek,naruto hokage olacak ve final bolumunde Naruto vs. Madara olacak.Madara bir şekilde sasukeden guc alacak ve sasukeyi yuzustu bırakıp gidecek.O sırada sasuke de olmek uzere olacak.Madarayla Naruto uzun sure savaşacaklar.En sonunda Naruto yerde kalacak,Madara yanına gelip "İyi savaştın,ama her şey bitti" gibi bir şey soyledikten sonra xxx yaparak(ne olduğunu bilmiyorum) narutoyu tam oldurecekken Sasuke arkadan Madara'ya chidori ile vuracak ve gokyuzunu gosterip bitecek One Piece Luffy korsanlar kralı olacak, ve idama mahkum edilecek.Tam idam edilecekken Gold D. Roger gibi "Hepsini orda bıraktım" diyecek ve oldurulecek.Oldurulmesini gostermeyecek,o sırada gokyuzunu gosterecek ve olduruldukten sonra hasır şapka gokyuzunde ucacak ve orda bitecek __________________