Konuşma penceresine / (slash) tusuna bastıktan sora karsımıza komut listesi cıkar Burdan yuklediğimiz scriptin komutunu buluyoruz (resimde gorulduğu gibi) /contactsay Peki bu komut ne işe yarar : Bu komut sayesinde karşı tarafla konuşurken o an onun nickine donuşup kişiye ileti yazmamızı sağlar.Bu olay yanlızca 1 saniye surer Orneğin sizin nickiniz X , karşı tarafın Y X slm Y slm /contactsay senden cok hoslanıyorum (X nicki yazıyor bunu ) Y senden cok hoslanıyorum X en sonunda itiraf ettin yane Y ama ama ben bole bişi yazmadımki X hadi hadi cevir kazı yanmasın gibi gibi diyaloglar Bu komutu yazıp yanına istediğiniz kelimeleri cumleleri yazarsanız bu komutla onun nickiyle yazmış olursunuz ve hemen kendi nickinize direk otomatikman doner ve bu işlem 1 saniyenizi alır Eger karşı tarafla konusurken onun ağzından yazmak isterseniz dikkat etmeniz tek şey yazı tipinizin ve rengin aynı olmasına dikkat etmek... Yoksa karşı tarafa pek inandırıcı gelmez Bide bunu yaparken ilk once karşı tarafın agzından yazın ve zaman kaybetmeden cevabınızı yazın.Ben hep ole yapıyorum karşı tarafı deli ediyorum Genelde kızlar oluyor bu Beğensenizde beğenmesenizde olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum Bu ozelliği kullanabilmeniz icin Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live yuklu olması gerekmektedir Download Etmek İcin Buraya Tıklayınız __________________