[IMG]http://img410.**************/img410/1602/27281472zx2.jpg[/IMG] Beni guzel hatırla! Bunlar son satırlar... Farzet ki, bir ruzgÂrdım, esip gectim hayatından ya da bir yağmur sel oldum sokağında sonra toprak cekti suyu... Kaybolup gittim, belki de bir ruya idim senin icin. Uyandın ve ben bittim... Beni guzel hatırla! Cunku; sevdim seni ben, herşeyini... Sana sırdaş oldum, dost oldum, koynumda ağladın. Yuzune vurmadım hicbir eksikliğini, beni uzdun, kınamadım. Alışıktım vefasızlığa, el oldun aldırmadım... Beni guzel hatırla! Sayfalarca mektup bıraktım sana. Şiirler yazdım her gece, coğunu okutmadım. Sakladım gunahını, sevabını icimde sessizce gittim... Senden oncekiler gibi sen de anlamadın. Beni guzel hatırla! Sana unutulmaz geceler bıraktım sana en yorgun sabahlar... Guluşumu, gozlerimi, sonra sesimi bıraktım. En guzel şiirleri okudum gozlerine baka baka, soylenmemiş "Merhaba"lar sakladım her koşeye vedalar bıraktım duraklarda. Ne ararsan bir sevdanın icinde fazlasıyla bıraktım ardımda. Beni guzel hatırla! Dizlerimde uyuduğunu duşun, sacını okşadığımı, uşuyen ellerini ısıttığımı, mutlu olduğun anları getir gozunun onune. Alnından optuğum dakikaları... Birazdan kapını calan kişi olabileceğimi duşun şaşırtmayı severim biliyorsun. Bu da sana son surprizim olsun. Şimdi, seninle yaşanan gunleri ateşe veriyorum beni guzel hatırla. Gidiyorum ... __________________________________________________ _______________ Warlığında Yokluğunda Yaşamak O Kadar Zor Ki...!! Varliginda Yoklugunu Yasamak Okadar Zor Ki... Yorgunum Artik...Ozlemekten Hayalini.. Tutamadigim Eller...Opemedigim Dudaklar... Bakamadigim Gozler...Benim Olmayan SEN Hersabah Kalktigimda Baska Bir İnsani Dusunmeyi Hayal Ediyorum...Ama Olmuyor… Benim Gonderilmemis Mektuplarim Yada Karalanip Karalanip Yirtilmis Siirlerim Gibisin ...Hergun Silbastan Yaziyorum Seni… Unutmak Gunesin Batisinda Seni Silebilmekse....Cok Kere Denedim İnan Bana… Batan Gunes Yeniden Dogmaz Mi ? Damarlarimda Yaziliysa Adin ... Kessem Kabuk Baglamaz Mi ? Ben Tuttum Koya Dunyayai Sana Cevirdim…Bir Aydim Ve Beni Yok Edende Yasama Nedenim Olanda Sadece Sen Gunestin…. ''Akitamadigim Gozyasimsin'' Birgun Yenik Dusup Sevdana..Batarsam İnan Bana Gecelerine Asla Dogmicak AY Cunku O Gun Benim Son Nefesimi Verdigim Gun Olacak… Ve Bu Beden Senin Olmicaksa...Yanlizliginda Kendisine Sarilmayida Ogrenir...Dedim Ya Bebegim Cok Yorgunum Artik Tek Bildigim Hic Birsey Bilmedigim ... Ve Uzerimden Yillar Gecicek Bir Bakisim Sensiz Olmus Bile Ama Senin Gibi Olmamis Olacak Hepsi Bu.. Nefes Alip Verdikce Bu Beden.. Ben Dogucam Ay Olup Gecelerine.. Ve Her Batisim Senin Yeniden Dogusun İcin Olacak…!! __________________