KoLeяa'dan Nickler 1- duvarlar renkli olsa da karanlıkta ne gorebilirsin ki, bir kore rengi nasıl anlatabilirsin ki? 2-aksiliğim ustumde senle kelimeler hep farazi, gorduğun kadar arazi kimse mukemmel değil ki 3- annemin karnımdaki embriyo ezan sesleriyle gelişti 4- ilk oğrenmen gereken kim yarattı kainatı hani goremiyorum nerdesin ben berrağım sen karaltı 5- kalbin yalın hali bulutsuz,ah şu mevsim değişmekte,billur su kusursuz,ruhum sensiz huzursuz 6- dilin kirli emellerle hiddet kuyusuna duşmuş ahh esen demeden once ağzını temiz suyla calkala 7- Benden korkun diyen herkes korkaktır,rap gok gurultulu sağanaktır 8- bendim en asil tek kişilik harem 9- aside baz ekledim maksat Ph olsun diye 11- duş ve melodi en guzel duet ,suretin silindi kaldı siluet uykum yok yatağım soğuk kuvet Merak etti bir sakat nasıldı acaba zıplamak, Merak etme dunyanın omru bir gunde bir kac saat 14- Gumuş halkalarla ruhum bağlı ALLAH'a 15- kendime cıkan garip bi merdivenim 16- Kalbim buyudukce beden kuculdu 17- Babam azı bozuk olandan haz etmez ! baba bu kez affet ama bunların hepsi aynı bok 18- Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil, zararlısın kimyama 19- yokluğum; varlığımı arat!! 20- benimle konuşmayın almadan abdest 21- yaratıcılıklar sessiz ihanetlerde kullanılmakta,hezeyanlar haksızlık gibi ortada 22- Kolera vebası karabasanın hası 23- İki cocuğum olsa aklım salıncakta sallanır, buyumek istemiyorum annem babam yaşlanır! 24- hoşcakal hayat,gidişatı gozum pek tutmadı kemirilmedi mi soyleyin bu kızın eti kemiği kıkırdağı 25-yuzum sarkmamıştı,kimsenin cebinde gozum kalmamıştı,gozu olanın gozu cıksın!! 26-Bir Fincan kahve var mı? Derken başlayan hikaye kahveden ote kocasındaydı gozu hoşbeş sohbetlerde 27-Madem uyku yarı olum,Canıma gecedir kast eden 28-Dinleyicilerime sataşma,acılır karantina kapısı 29- Burası Turkiye konuşamıyorum ozgurce 30- Kaderdaşlar sıralı kader sıvadı kolları! 31-Gorurdu eLmas muameLesi, Az oLsaydı eğer kum 32- Bensiz yanmaz cehennem 33- Gurur Gerek sen Gereksiz,hep kendini akladın,icimden yavaş yavaş muhabbetini kopardın,kalbimin taa kapı dışına atandın Onceleri Hayat veren Şah Damarımdın Atardın 34- Kısa tutalım son sozleri sevemedim vedaları 35- Gerilim hattına gercek gerilecek 36- lan gozume bakma MALCA konuşmuyorum ARAPCA 37- arsız guclu olunca haklı haksız olur budur yazı 38- kara saplıyı yalanamın gordum cok du balyası 2 bayana selam ilet bu ne şohret sevdası sizde une merak bizde yaşam kavgası 39- lirikal seviyen sıfır altı yaş gurubu hizzası 40- Kendini melek sananların hepsi cani ! 41- adres belli melankolime gel 42-kıyametten once bir kıyamet kopsa Allah'ım şukur sana kavuş bana 43- Gurur gerek sen gereksiz !! 44- Ben karanlık bir kasabayım sabrımın adı gubar-ı gam 45- kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi 46- benden kacamazsın oğlum saklanacağın ilk yer yatağının altı 47- Gecmisine kufreden tarihi acimazdir kolay siler!! 48- kendine guveni olan kişiyi kıskanır rahatsız 49- yurekte doldu kontenjan sevgin bana has değilki seni gidi Don Juan 50- KOLERA OYUNA GELMEMEKTİR __________________