Her insanın qozyaşı yağmur oLup aksa qokyuZunden toprağa...! aşqa qozum ac...! !! .. Rintintin .. !! Bana 1 keLime qonDermi$sin "Unutsun" Die Benden Sana 2 keLime "coqta SikimDe" ..Xd mutLuLuk Haram Bana Sen qibi ... ! x3 bnyy sna baqlayn tek shey alıpda weremdiqLrn kapına daYAnıRzM SasMA zNde qaLmışH terliqLerimM..x) eX aşqhmM. ßoo!! | Mucks'(: | $нıMαЯıcKнєY! | yakLa$ yamaCıma uLa$ amaCıNa!! satıR satıR keNdimi yaRaLıy0oRm! uşuDum uşuDum yaNıyoRmMm Cok uZaqa qiTme oqLuM ßeNde herşeY ßoL aRtık qitmé démiCém zatéN iicé hazıRsıN ßu séFéR beN huzuNdum beNi seN seCtiN!!! s0quk şehiR bedeNimi hapseT!! beNi boşweRr keNdine soz veRr!!!! |kapıLıp qiTTik aşK seLiNde| seNinLe ayRı oLsakta hayaLiN iLk quNki qiBi yaNımda x( ''100'' νєяιρ α∂αм єттιуѕєм;''0''ℓα cαяραя уσк є∂єяιм!! iLqi b0oL yeteRki beNim oLL!! baNa beNLe ndN koNusmuyosuN muhaBbeti yaPma!seNin beNim msN'mde buLuNmaN bi ayRıCaLık sadeN uNutma!!!! miLLet dışıNı susLeR - iCiNi takmaz oLmu$ esKiDeN aLtıNı cizDikLeRimiN şimDi ustuNu ciZiy0oRum! beNim y0oL veRdikLeRim miLLetiN iLqi odaqı oLmu$.. sefmi0oRm keNdimi!!!! sevmem oLe heRkesiN sefdiqi şeyLeRi xD iStisNa ßenSem Kaide b0zuLuR ! yakLaş baNa yaNmaSsıN SıRaDaNım, eN oN sıRaDaN..xP KişiseLLeştiRemeDikLeRiNizdeNim xDDD Ben kimseyi kayBetmedim heRkes KeNdiNi kayBettı biLmem neden diyaLoqLarımız bukadar Lacka? Hic oLmeyecekmis qibi qunu qun etmeniz saCma! Bnden eLektrik aLmayhna TraFo soKsam Ne FayDaa..xD Mawi$h^m Minuq qu$humM jonq zeBioRe Zeuu mLenqq^m ... x3 __________________