Evet arkadaşlar izlediğim bu eski ve efsanevi animeyi cok beğendim bende sizlerle paylaşmak istedim kesinlikle +15 olan herkezin izlemesi gereken bir anime ( +15 dememin nedeni animede biraz echi ve anlaşılmayan durumları , değişik komik olayları anlamak icindir) Animenin Adı: Great Teacher Onizuka [ GTO olarakda bilinir. ] Tur: Komedi , Echi , Drama , Okul ( anlıyıcağınız herşey var ) Yapım : 1999 / 2000 ve Turkiyede yayımlanmadı Bolum Sayısı: 43 Tanıtım Eski bir motor cetesi uyesi ve patronu olan Eikichi Onizuka'nın hayatında yapmak istediği iki amacı vardır ilki ve en onemlisi ''En iyi oğretmen olmak'' ikincisi ise bir kız arkadaşa sahip olmak 22 yaşındaki Onizuka cok unlu bir motor cetesi uyesi ve patronluğu yapmasına rağmen hic kız arkadaşı olmamıştır. Tabi bu işleri bıraktıkdan sonra kimse onu desteklemesede oğretmen olmaya karar verir tabi diplomasını bile arkadaşına aldırtmıştır ve cok şey bilmediğinden oğretmenlik sınavına girmeyi bilmez bu yuzden sınavı kacırır sonra en iyi arkadaşı motor cetesinden ve şuan olan en iyi eski dostu eski cetede birlikte patrondular ve efsaneydiler neyse onun yerine bir başvuru formu almış ve ona ozel okulda başlayabileceğini soylemiştir o da bir ozel okula gitmiş giderken bir cok sorunla karşılaşmış zar zorda olsa işe alınır.Cunku okulun muduresini bir şekilde etkilemeyi başarmıştır ancak bilmediği birşey vardır mudure ona okulun en sorunlu olan sınıfını sınıf 3-4 u vermiş ondan buyuk şeyler beklyip sınıfı duzene sokmasını istemekdedir. Ne kadar lise oğretmenliği yapmak istesede (kızlar icin ) '' en iyi oğretmen olma '' yolunda bu zorlu yolu gecmek zorundadır. İşte Efsaneden Bir Kac Resim: [IMG]http://img96.**************/img96/3672/gtosy1.jpg[/IMG] Not: Anlatım Hicbiryerden Alıntı Değildir. __________________