uzun lafın kısası : UL *Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız cevirin ustune yapsın. *Yarasa cok faydalı bir hayvandır. Oyle olmasa yaramasa derlerdi. *Bu erikson, başka erik yok. *Kadın hakkı yoktur cunku hakkı erkek ismidir. *En son gulen sen olacaksın. . .cunku gec anlıyorsun. *Allah'ım kendim icin birşey istemiorum. Sadece anneme elma yanaklı sutun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle. *Gercekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gercek değildir. *Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem! *Bilmemek ayıp deil yeterki caktırma. *Tam oğrenmeye başlamıştımki okul bitti. *Ey yukselen nesil. . .İn ulan aşağı. *Eger dunya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi *Gencligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim *Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dunyadan Neil Armstrong *Yes abicim, Turkce egitime benden de okey!!! *Ilahi Azrail sen adami oldurursun *Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! *Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi? *Bataryası zayıf ruyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 sure ulaşılamadı. Şimdi full ceken hattımla seninleyim. *Bu cekicilik, bu asalet,hele o buyulu gozler. allah butun guzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın *Sun seni cok bekledik toplu resim cektirecektik. Sen gelmeyince topsuz cektirmek zorunda kaldık! *sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer. *Dunya doner ay kebap *Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis... *Noel babanin niye hic eli yoktur?....cunku NO-EL baba *Adamin biri "saat kac" demis saat de kacmis *O kadar iyi uyurum ki bu isi gozum kapali yaparim *Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan *Kaynanamı kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olur *Sacımı supurge yaptım elektrik supurgesi cıktı beni terk etti *Yasınız kac? -Vallahi her yıl değişiyor *Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış Yorumlarınızı ßekliyorum __________________