Fate Stay Night [Tanıtım]
Anime Manga0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- Anime Manga
- Fate Stay Night [Tanıtım]
-
26-09-2019, 11:15:44Evet arkadaşlar izlediğim ve beğendiğim animeleri sizlerle paylaşırsam daha guzel ve daha geniş bir anime cizgi eserler bolumu olarak daha cok gelişiriz diye duşunuyorum. animemizin adı Fate Stay Night konusu: Shirou Emiya daha cok kucukken ailesini bir yangında kaybeden cocuktur. Emiya daha sonra uvey babası Kiritsugu Emiya tarafından himaye altına alınıp buyutulen kişidir. Uvey babası sayesinde cok az bir şekilde buyuculuk hakkında bilgisi vardır ve babasının izinden giderek adaletin koruyucusu olmak istemektedir.Emiya cok iyi kalpli ve yardımsever olduğundan insanların işlerine yardım etme konusunda adeta canını ortaya koyar Ana konu: 7 usta buyucu bulunur bunların 7 si tamamlandığında bir oyun başlar buna kutsal kase savaşı denir en son kalan usta ve hizmetkara kutsal kase bahşedilir ve kutsal kase onların dileklerini yerine getirir. Kutsal Kase savaşındaki ustalar ve hizmetkarları: Emiya - Hizmetkarı : Saber - Silahı Efsanevi kılıc Excalibur en guclu hizmetkar olarak bilinir. Rin Tohsaka - Hizmetkarı : Archer - Silahı Denge kılıcları Yay diğer kılıclar ve değişik silahlar Ilyasviel von Einzbern - Hizmetkarı : Beserker - En cok zorlanılan hizmetkar aslında en guclude bilinir asıl adı Herkul yunan mitolojisinin en guclu kişisi ve 12 kere oldurulmeden olmez Matou shinji - Hizmetkarı : Rider kandırmacaya kurulu bir hizmetkardır pek guclu değildir ancak ozel silahı sağlamdır ozel silahı yunan mitolojisindeki kutsal yaratıkları evcilleştirerek kullanmak Kuzuki Soichirou - Hizmetkarı : Caster caster da buyucu hizmetkardır bu yuzden casterında bi hizmetkar cağırma hakkı vardır oda asassin dir dolayısıyla bu adamın 2 hizmetkarı vardır Kirei Kotomine - Hizmetkarı : asıl hizmetkarı Archer olan Gılgamesh dir ve super gucludur diğer Lancerdır bu kotomine ********in tekidir baş kotudur. son olarak anime 24 bolumden oluşup mukemmel bir animedir burdaki tanıtım tamamen bana aittir __________________