KİŞİ Lİsten Dolu Ve KİŞİ Eklİyemİyosun...COzUm İCerİde...
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- KİŞİ Lİsten Dolu Ve KİŞİ Eklİyemİyosun...COzUm İCerİde...
-
26-09-2019, 11:14:01Msn Kişi Listeniz 600 Kişiyi Gectikden Sonra Kişi Eklemek İstediginizde "Kişi Lİsteniz Dolu Lutfen Bir Kişi Silin Ve Tekrar Deneyin" Diye Bi Uyarı Verir.. Kişi Listenizi Once Biraz Temizlersiniz Ve Tekrar Bİrini Eklemeyi Denersiniz Yİne Aynı Hata İle Karşılaşırsınız.. Bu Sefer Herkezi Silersiniz Listenizde Kimse Kalmaz Yine Birini Eklemeyi Denersiniz Yine Aynı Hata İle Karşılaşırsınız.. Msn i Kapatırsınız Hatta Bilgisayara Reset Cekersiniz,, Hatta Cafeye Gidersiniz Ama Nafile Listenize Kimseyi Ekleyemezsiniz... Peki Neden Boyle Oluyor? : Cunki Msn Messengerda Bi Arkadaşınızı Listenize Eklediginiz Zaman Bu Aynı Zamanda Msn Hotmail Hesabınızdaki Kişiler Yani (Contacts) Bolumunede Ekleniyor. Ve Siz Daha Once Eklediginiz Birini Listenizden Sildiginizde Sanıyorsunuzki O Kişiyi Messengerımdan Sildim Kişiler Sayısıda Duştu.. Orn:99 Kişi Varsa 98'e Duşer.. Bu Şekilde Yanılıyorsunuz.. Cozum... : Msn Hotmail Mail Adresimize Giriş Yapıyoruz.. Yukarı Sagda Secenekler(Options) Kısmına Tıklıyoruz.Ordan Solda Kişiler(Contacts) Kısmını Buluyoruz Ve Tıklıyoruz(ya da direk hotmail'e girdiğinizde en ustte posta yazan yerin yanından girebilirsiniz). Acılan Bolumden Bi Bakıyoruzki O Sildigimiz Sandıgımız Kişiler Aslında Sİlinmemiş Ve Hepsi Orda. Ordan Silmek İStediklerimizi İşaretleyip Sİl Diyoruz.. Ve Artık Kişi Listemize İstedigimiz Kişiyi Ekleyebiliyoruz... __________________