Sut cocuklarının bilmeyeceği yapılan yaramazlıklar..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Sut cocuklarının bilmeyeceği yapılan yaramazlıklar..
-
26-09-2019, 11:12:09En ufak bi atışmada ‘OooOooOoOoo’ cekip gaza getirerek kavga cıkarmak Emekli amcanın balkondan 24 saat nobet tuttuğu erik ağacına tum mahallece dalmak Tercihen megafonlular olmak uzere mahalledeki tum apartmanların zillerine basıp kacmak Yokuştan aşağıya bisiklet veya araba lastiği fırlatıp suruculerin yureklerini hoplatmak Dokuz aylık oynarken uyuz olduğun cocuğu ‘anne’ yapmaya uğraşmak Casio’nun efsanevi kumandalı kol saatiyle giriş katında oturan komşuların TV keyiflerine en fenasından limon sıkmak ‘Muuurrrrrrraaatttt koyyyiyim de tuurr atttttt Zaaaaaaa!’ gibisinden troll’luklerle arkadaşların isimleriyle dalga gecmek Otobus şoforunu en fenasından deli ederek gizli gizli otobuse arka kapısından binmek Camını cercevesini indirdiğimiz mahalle bakkalından sinsi sinsi sakız makız araklamak Bir ağız dolusu leblebi tozunu gıcık olduğumuz bir arkadaşımızın suratına puskurtmek Parktaki ankesorlu telefondan itfaiyeyi arayıp ‘yanıyom ben yaaa’ diye işletmek Beyaz polenler doluşmuş kucuk alanları bir kibrit darbesiyle cayır cayır yakmak Tuf tuf ile sağa sola acımasızca tuffff tuffff yapmak Sapanla kafa yararak head shot yapmak Balkondan karşı balkona patates, soğan ele ne gecerse fırlatmak __________________