Ruyalarım var,elimden almasınlar,uyandırmasınlar. Sigara dumanları odama sis havası katıyor. Aşk acısı yurekte destekler sızıyı,seven sevilen her kalp bir gun kırılır. Bence fazla tutarsızsın,oysa ilk gun cok şekerdin,az da utanmıştın. Bir şeyler yapmam ve savaşmam gerekiyor,cunku annem hayır'ı cevap olarak kabul etmiyor. Hep buyuttuğum hayallerimi yaşlar calıp aldı gozumden. Derdi bilmeden sozler avutmaz. Korkularını ufak ufak atıyorsun,umutlarınla tek başına kalınca. Sozler hep aynı yuzler değişiyor. Kendimi goremediğim aynam,beni herkese anlat. Her bitiş bir başlangıctır,hayatı anlarsan. Dediklerini algılamasa keşke beynim. Tehlike buyuktur eğer icinden gelen cıkıyorsa dışarı bicimlenmeden. Bu sabah yine her sabahki gibi sıkıldım İstanbul'dan... Biri kollarımda gitmem diyordu gitti,biri can veripte olsem bitmez diyordu bitti. Attığın her adım mutluluk adına,ne yaparsan yap yine yetmeyecek. Yarın cok uzakta bu diyardan bakınca. Kovsam geceden,gunduzden geliyor hatıran. Kalbin seni sevmeyeni yaşatsın,ben seninle olmeye razıyken... Kac yıldır aynısın ben artık eskidim be kadın. İstemiyorum anne beni al yanına,sar,sarmala koru beni eskisi gibi. Koştururken gorduklerin hayallerini yıkabilir. Kıyafetler değil,kalp olmalı transparan. Olacakların hepsini ben zamana bıraktım. Konuşacakken;ellerim tutar bu ağzı,susturur. Kendi başıma takılıyorum bu aralar usluyum. Terket bedenimi ben terketmeden,benim yarınım ol umudum değil.. Ne cabuk unuttun ? Her şey dun gibi.Yalnız kalmalıyım biraz,sen artık git hadi. Onlar gozlerini kacırsa da,ben anladım.Onların mutluluğu bizimki gibi değildi.. Her kotu gunumde olurum gorunmez. Bir cığlık bulsam hic susmayan... Yeryuzunde bak bir hayat unuttun,bu cocuk sensiz yapamadı anne. Dunya bir film acılır perden,mutlu son da yok kacar hep senden. Nargilenin dumanına benzer hayellerim,sadece beni zehirler ve ucup gider. Anneme sordum nicin boyle ? ama baktım o da ağlıyor. Nefret mi sevgi mi bilemem.Sustum kendine iyi bak. Sadece birazcık, birazcık uzuldum inan;istersen guzel ayrılalım, istersen yuzustu bırak! Sana başka bir soz bulamıyorum,diyebileceğim bir hoşcakal var. Bir kere olsun kalbini dinle,kuralları bırak sınıfta kalsın. Bir kac gercek onundeyim,yine cıktı bak tansiyon. Dunyanın ninnisi olmuş sirenler. Uyuşturucuya caresizce koşan gencliği alkolik aileleri mi geri cağıracak ? Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar,kısacık molalarda tanıdılar mutluluk denen kelimeyi. Onca olana rağmen gormez olmuş artık gozlerim. Sonu mu geldi beklentilerinin ? Dostca soyle ... Savursa da batıramayacak gemilerimi,fırtınan. Hayat bir oyun zaten hepimiz tek tek eleneceğiz. Hırsınla yok olursun zaten son hep hırstan doğar. Arada bir de kemeri sıkta duşmesin o sahte kişilik. En baba gecinenin bir kurşunluk işi var. Umut dengesiz dağılmış Dunya'nın ekseninde. Aşkın bir oda ve cıkmam icin kapı yok. Bazen başlaman gerekir her şeye yeniden,artık onemli olmamalı ne gidecek olan ne giden. Aşk bu dunyada var olan en guzel ve sade şey . Hicbişeyi kalmamış adamdan korkulur Ruzgar ne kadar sert eserse essin kayadan kum goturur Gozumde bir şeyler var nem gibi,aşk beni korur mu annem gibi. Bu gece de aynı ve sahte . Neyin beni beklediğini bilmemekteyim,her yerde bilinmezlik var. Mutluluğu bekliyorum gunlerdir hevesle ama trafiğe takılmış olmalı bayağı gecikti. Guzel olan her şey donebilir terse,bakabilen herkes gorebilir bence. Sınıflandırılmış toplumlar kalırmış sınıfta Yeni bir krize giriyorum,ellerim titriyor.Uzgun değilim ama gozlerim doluyor. Sevgi muhtac olana değil hakedene verilir Bu dunyada dort dortluk olan tek şey ritimdir. Kalbimde cok kız oldu ama inan seninki ayrı. Kimseye bir guvenim yok senin de olmasın. Annem dışında guvenim yok hicbir kadına. Devamı gelebilir.