Bu bolumde, Turkiye'de anime-manga satın alabileceginiz yerlerin adreslerini bulacaksınız. Malesef bu tur urunler cok az yerde bulunuyor.
AdresBulabileceğiniz Urunler Remzi Kitapevleri
Cok sayıda manga bulabilirsiniz. Gerekli Şeyler Teşvikiye caddesi Milli Reasurans Pasajı Nişantaşı-İstanbul
Gerekli Şeyler'den sitemize gonderilen bir mektupta şu acıklama yapılmış: "Devamlı olarak manga ceşitleri ( Pokemon, Dragonball Z, Gundam Wing, N.G.Evangelion vb..) dukkanımızda her ay yeni sayılarıyla satıştadır. Ayrıca distributoru oldugumuz McFarlane Toys'un yeni cıkarmış olduğu Anime serisi Trigun, Akira gibi urunlerin satışı da gercekleştirilmektedir." Kadıkoy Yazıcıoğlu İş Hanı İstanbul
Bazen anime VCD'leri ve oyunları bulunabiliyor Maltepe Pazarı Peron NO:16, Ankara
Anime cdleri bulunabiliyor Gokcen Yılmaz, sitemize gonderdiği mailde aşağıdaki bilgileri vermiş: Kızılay’da,Gama alışveriş merkezinde anime satan yerler var. Ayrıca Tunalı Hilmi caddesinde, Kavaklıdere sinemasının olduğu pasajda da anime vcd'leri bulunabilir. FlawlessBelief, sitemize gonderdiği mailde aşağıdaki bilgileri vermiş: 1. İST/Mecidiyekoy Profilo Alışveriş Merkezinde şekerleme satan bir bufe var. Bu bufe' de DB' un karakterlerinin kullanıldığı plastik kaplı şekerlemeler var. Fiyatı 5 milyon. ( Ben baktığımda Goku ve Piccolo karakterleri kalmıştı. ) 2. İST/ Taksim' de Atlas pasajının icindeki giysi dukkanlarından bazıları ceşitli anime posterleri satıyor. Fiyatlar 7.5 milyon. Buyuk ihtimalle renkli fotokopi almış onlarda ama fena değil basımlar. Kaliteli... 3. İST/Taksim Robinson Crouse kitabevinde DBZ manga kitabını bulabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz şeyi yoksa siparişte verebiliyorsunuz. Yurtdışından getirtiyorlar. Selin Duru, sitemize gonderdiği mailde aşağıdaki bilgileri vermiş: COPITOL Alışveriş Merkezinde (USKUDAR) Slam Dunk, Hip Hop, Evangelion defterleri satılmaktadır. Maalesef cok az sayıda satılıyor. Bir de orada Sailor Moon ile ilgili bir yapıştırıcının olduğunu ama (defterlere yapıştırılan) bunun en kısa zaman da bittiğini gordum. Mitra, sitemize gonderdiği mailde aşağıdaki bilgileri vermiş: Bakırkoyde Magic Computer diye bir mağaza var. Cok zengin olmasa da kaliteli bir anime rafı mevcut. Evangelion, Akira, spriggan Ninja Scroll, X, Vampire Hunter D filan bulunabilir. İngilizce ve Japonca. Pelin Yılmazer, sitemize gonderdiği mailde aşağıdaki bilgileri vermiş: Sitede anime satan yerlerle ilgili yazıları okudum ve bildiğim yerleri paylaşmak istedim. Satılan tum animeler turkce ve ingilizce alt yazılı. Ankara/Karanfil sokakta Dunya Bazaarın arka tarafındaki Cd'ci Ankara/Karanfil sokakta CırCoptaki Cd'ci Ankara/Karanfil sokakta metro cıkışı merdivenlerin ustundeki bazaardaki cd'ci Tarifler biraz kuru gelebilir ama Ankarada oturan herkesin bulabileceğine eminim
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Turkiye'de Anime Satan Yerler..!