Merhaba elinde Turkce seslendirmeli cizgi filmler olan arkadaşlar bana ozel mesaj atsınlar. İstediğim kriterler: 1- Elinizdeki cizgi filmler tam seri olmalı (bolumleri eksiksiz olmalı) 2- Hangi cizgi film olduğu hic fark etmezler, red kit den tutunda şirinlere, hayalet avcılarına kadar amerikan yada japon yapımı olabilir. 3- Videonun ustunde TV nin logosu dışında başka logo yada yazı yada reklam olmamalı. 4- Kesinlikle alt yazılı istemiyorum! sadece turkce seslendirmeli olmalıdır. 5- Ses ve goruntusu izlemeye yetecek kadar orta / iyi derece de olmalı. 6- DVD ye cekim istiyorum her bir dvd nin minimum 4 GB ını doldurmanız zorunludur. Dediğim gibi elinde seri olan varsa adını bile bilmediğimiz duymadığımız cizgi filmler dahi olur hemen bana ozel mesaj atın, goruşelim anlaşırsak ucretinizi PTT Havale ile gondereceğim. Ayrıca kargoyuda alıcı odemeli yapacaksınız. NOT: ustteki 6 kurala uygun olan Dvd başına 2.5 TL veririm, her seferde minimum 10 TL (ve ustleri) alışveriş yaparım. Memnun kaldığım kişiler ile elerinde filmleri kurutana kadar calışırım __________________