Full Metal Alchemist Tanıtım
Anime Manga0 Mesaj
●63 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- Anime Manga
- Full Metal Alchemist Tanıtım
-
26-09-2019, 10:44:25Tanıtım: “İnsan bir şeyleri feda etmeden hicbir şey elde edemez, Bir şeyi elde etmek istiyorsan ona eş değerde bir şey sunmalısın, Bu simyanın eşdeğer değiş-tokuş prensibidir.” Eski Full Metal Alchemist Serisinin Mangasına daha sadık olarak yeniden yapımıdır. Bildiğiniz uzere Elric kardeşler buyuk bir Simyager'in oğullarıdır. Babalarının bu simya yeteneği kendilerine de gecmiştir. Anneleriyle birlikte bir gun babalarının geleceği umuduyla yaşarlarken annelerini kaybederler. Ve annelerini geri getirmek icin yasak olmasına rağmen Simya kullanmaya kalkarlar. Ancak işlem başarısız olur ve sonucunda buyuk kardeş Edward sağ kolunu ve sol bacağını, kardeşi ise butun bedenini kaybeder. Edward son bir hamleyle kardeşinin ruhunu bir zırha bağlamayı başarır ve kardeşini bir nebze de olsa kurtarır. Hikaye iki kardeşin kaybettikleri uzuvlarını geri kazanmaya calışmalarını konu almaktadır. Bunun icin imkanlarını kullanmak icin Edward Ordu'ya katılır ve ulusal Simyager olur. Ancak gercekten de kaybettikleri uzuvlarını geri kazanabilecekler midir? __________________