Selam Erciyes Universiteleri kardeşlerim birlikteliğmizi Forumtr Catısı altında da devam ettirmek istedim Erciyes Unili Herkezi Kayseri ve Erciyes Universitesi hakkında herşeyi konuşmak ve tartışmak icin buraya bekliyoruz arkadaşlar ...hee bu arada ben İktisadi Ve İdari bilimler Fakultesinde Okuyorum 1.Sınıf yane Comez

İlk goruşler benden olsun walla kayseride doğal olarak erciyes universitesinde bu ikinci senem şehir olarak ben bu kadar duzenli şehir daha once gormedim
acıkcası İstanbullu biri olarak burdaki karmaşadan cıkıp boyle bir yere geldiğimde acıkcası alışamadım afallamıştım yane cok duzenli ve tertipli kotu yanı ise soğuk olması bir iki eğlence mekanları şehrin icin kesimlerinde fazla yok gerci bana oyle gelior istanbuldan gidince kıyaslamam doğru olmaz gerci ama daha cok millet urgup e gidiolar 45 dakika felam zaten yakın orası tabiri caizse yıkılıo

İşte Erciyes Universitesi ForumTR'liLeri
ChapQuin 5243 bacardy Dr.Zehra carleone_27 Hakan_38 oguzhan0620 [email protected]@N_JoB samet2004 necromancer_85 No_FeaR55 _bLaDe_ selim61 goktug komesli trix_al tsk ayasun salami7 exhumation karkinli
Surekli Guncellenicek